Fira Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 Szkice w zeszycie od filozofii :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 i po tych szkicach widac ze masz duuzy talent szczegolnie podoba mi sie komar aaale wszystko w sumie jest z..ste, nawet takie wydawalobysie banalne napisy :D kocham taki styl pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 fajne fajne, tylko malo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 Masz bardzo dobra kreske :) najlepszy jest BAK :) jak na prace z zeszytu to cos tego malo hehe ja mam prawie wszystkie zeszyty ze szkoly zamalowane tylko ze lekkim badziewiem :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 co tu dużo mówić, wrodzony talent masz, a do tego poczucie humoru... wyjdziesz za mnie ? ;) pozdrawiam EDIT tfu, cofam, właśnie w innym wątku zobaczyłem, że ty facet jesteś :D jakoś tak Fira mi damsko brzmiało, ehhh, no cóż, a miało być tak pięknie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 hahahhhah xD Fira narysuj jakiegos mangowego robota bedzie co modelowac plis plis pliiiiss ;> [mydlane oczy ;P] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qki Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 aargh.. juz wyzej koledzy powiedzieli wszystko to co ja chcialem :] wrzucaj wiecej prac na forum, masz we mnie swojego fana :) kreska swietna i ten humor :D miodek! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Zabierz się za komiks. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abadon Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Swietne pracki... czekam na więcej :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 fajnie i smieszne, masz stajla, czekam na kolejne lekcje filozofii pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość plastik Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 Kogo moje oczki widzą :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 rulezzzzzz super itd. rób więcej...wiecej..=) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 Wow, ale sie usmialam z tego Bąka :P dobre dobre... Chcialabym zobaczyc komiks w twoim wydaniu :) najlepiej z udzialem Bąka :P( taki smieszny ;D) Masz super kreske! pozdrawiam :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 zazdrośc to straszna rzecz...ale ludzka...a ja niestety jestem tylko człowiekiem:/... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OMAM Napisano 17 Lipiec 2005 Share Napisano 17 Lipiec 2005 szkoda że tak mało kolega prac na forum umieszcza.Uwielbiam taki styl rysowania a kreseczka poprostu piękna. eh z tą zazdrością i mnie w dołeczku scisneło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jeppe Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Jak dla mnie bardzo fajny komiksowy styl. Jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi