Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

i po tych szkicach widac ze masz duuzy talent szczegolnie podoba mi sie komar aaale wszystko w sumie jest z..ste, nawet takie wydawalobysie banalne napisy :D kocham taki styl

pozdro

Napisano

Masz bardzo dobra kreske :) najlepszy jest BAK :) jak na prace z zeszytu to cos tego malo hehe ja mam prawie wszystkie zeszyty ze szkoly zamalowane tylko ze lekkim badziewiem :)

Pozdrawiam

Napisano

co tu dużo mówić, wrodzony talent masz, a do tego poczucie humoru... wyjdziesz za mnie ? ;)

pozdrawiam

EDIT

tfu, cofam, właśnie w innym wątku zobaczyłem, że ty facet jesteś :D jakoś tak Fira mi damsko brzmiało, ehhh, no cóż, a miało być tak pięknie ;P

Napisano

aargh.. juz wyzej koledzy powiedzieli wszystko to co ja chcialem :] wrzucaj wiecej prac na forum, masz we mnie swojego fana :) kreska swietna i ten humor :D miodek! :D

Gość plastik
Napisano

Kogo moje oczki widzą :-D

Napisano

Wow, ale sie usmialam z tego Bąka :P dobre dobre... Chcialabym zobaczyc komiks w twoim wydaniu :) najlepiej z udzialem Bąka :P( taki smieszny ;D)

Masz super kreske! pozdrawiam :)))

Napisano

szkoda że tak mało kolega prac na forum umieszcza.Uwielbiam taki styl rysowania a kreseczka poprostu piękna. eh z tą zazdrością i mnie w dołeczku scisneło

Napisano

Jak dla mnie bardzo fajny komiksowy styl. Jest super.