Napisano 3 Marzec 200520 l i po tych szkicach widac ze masz duuzy talent szczegolnie podoba mi sie komar aaale wszystko w sumie jest z..ste, nawet takie wydawalobysie banalne napisy :D kocham taki styl pozdro
Napisano 3 Marzec 200520 l Masz bardzo dobra kreske :) najlepszy jest BAK :) jak na prace z zeszytu to cos tego malo hehe ja mam prawie wszystkie zeszyty ze szkoly zamalowane tylko ze lekkim badziewiem :) Pozdrawiam
Napisano 4 Marzec 200520 l co tu dużo mówić, wrodzony talent masz, a do tego poczucie humoru... wyjdziesz za mnie ? ;) pozdrawiam EDIT tfu, cofam, właśnie w innym wątku zobaczyłem, że ty facet jesteś :D jakoś tak Fira mi damsko brzmiało, ehhh, no cóż, a miało być tak pięknie ;P
Napisano 4 Marzec 200520 l hahahhhah xD Fira narysuj jakiegos mangowego robota bedzie co modelowac plis plis pliiiiss ;> [mydlane oczy ;P]
Napisano 5 Marzec 200520 l aargh.. juz wyzej koledzy powiedzieli wszystko to co ja chcialem :] wrzucaj wiecej prac na forum, masz we mnie swojego fana :) kreska swietna i ten humor :D miodek! :D
Napisano 11 Marzec 200520 l fajnie i smieszne, masz stajla, czekam na kolejne lekcje filozofii pozdro
Napisano 10 Lipiec 200519 l Wow, ale sie usmialam z tego Bąka :P dobre dobre... Chcialabym zobaczyc komiks w twoim wydaniu :) najlepiej z udzialem Bąka :P( taki smieszny ;D) Masz super kreske! pozdrawiam :)))
Napisano 17 Lipiec 200519 l zazdrośc to straszna rzecz...ale ludzka...a ja niestety jestem tylko człowiekiem:/...
Napisano 17 Lipiec 200519 l szkoda że tak mało kolega prac na forum umieszcza.Uwielbiam taki styl rysowania a kreseczka poprostu piękna. eh z tą zazdrością i mnie w dołeczku scisneło