Lucas Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 Wreszcie skończyłem :). Efekt mimo iż pewnie mógłby być jeszcze lepszy, w pełni mnie zadowala. Zdaję sobie sprawę, iż jest sporo błędów i niedokładności, lecz częściowo mam prawo usprawiedliwić się brakiem lepszych blueprintów w wyższej rozdzielczości. Zapraszam do komentowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 bardzo ładny model jak i lakier ale szybki mi coś nie paszą ogólnie jest fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 Mi nie pasują: szyby, śwaitła przednie, te felgi mogłyby połyskiwać..ogólnie wporzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzacek_86 Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 Moim zdaniem super, ale coś nie gra ze światłami (zbyt matowe?) Czekam na kolejne prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 5 Marzec 2005 Autor Share Napisano 5 Marzec 2005 Cieszę się, że lakier wam się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 te światła wyglądają chodźby były wypukłe, a i w prawdziwym garbusie(nie wszystkie modele) nad światłem jest taka metalowa brewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 samochod mi sie podoba ale lakier taki sobie i troche bryla jest nie tego:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniablue Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 mam pytanie jak zrobic taka teksture lakieru na samochod bo mam z tym klopot?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 6 Marzec 2005 Autor Share Napisano 6 Marzec 2005 Powiem szczerze, że też miałem z tym problem i bardziej udało mi się to dzięki metodzie prób i błędów :), poza tym używałem Brazilowego Car painta. Ale generalnie: trzeba pamiętać, że coś się musi odbijać, więc należy wstawić jakieś konkretne HDRI na tło, lepiej, żeby to nie był pierwszy lepszy obrazek, tylko starannie dobrany, zarówno pod względem kolorów jak i jasności. Ważne jest też oświetlenie. Więcej niesety ci nie powiem bo nie zbyt znam się na robieniu lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Tylko model tu jest ładny. Zmień to odbicie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Przednie swiatla do kitu a to element nadajacy charakteru. Brak im glebi i dobrego materialu. Caly modelik spoko ale gdyby dac mu jeszcze troche czasu ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 mam pytanie jak zrobic taka teksture lakieru na samochod bo mam z tym klopot?? Shellac z frensnelowym raytracem w reflekcie ? Kiedyś (nie tak dawno) na głównej był link do tutka gdzie koles robił czerwony lakier do jakiegoś citroena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 31 Marzec 2005 Autor Share Napisano 31 Marzec 2005 Drobna niespodzianka. Dla zabawy ztuningowałem Garbusa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 supcio! :D teraz to mozna wsiasc do takiego autka :) tylko te swiatla z przodu dalej niefajne i wogole oswietlenie w/g mnie lezy (hehe mnie tez to caly czas mowia jak pokazuje swije drobne pierdolki;) bo zdaloby sie troszke swiatla do srodeczka, aha i ta teksturka z plomieniem na drzwiach... w jakiej rozdzialce ja robiles? bo albo mam chore oczka, albo widze rozciagniete piksele powyzej przedniego nadkola... ogolnie samochodzik sliczniutki, mam nadzieje, ze tez kiedys bede takie robil :) pozdroofki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Z tą texturą to chyba nie wina rozdzielczości tylko tego, że ją odręcznie robiłem i pewnie poszarpałem niechcący trochę brzegi...:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzacek_86 Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Nice :] Jak mi o nim wcześniej opowiadałeś to myślałem że będzie bardziej festyniarski... naszczeście taki nie jest :) Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi