Napisano 5 Marzec 200520 l Jeśli mam być szczery, pomysł nawet spox...:D, ale nie mam pojęcia co to jest :-(
Napisano 5 Marzec 200520 l Ja mam bujną wyobraźnie, ale nie aż tak futurystyczną... Kiedyś chciałem zostać strażakiem, ale nie w czymś takim... Jak dla mnie, to na zbyt futurystyczne. Bardziej brałbym to za statek kosmiczny (i w taim konteksie projekt wporzo) niż za czerwoną straż ogniową!!!
Napisano 5 Marzec 200520 l ja sobie cos tam wyobrazam widze dwie sikawki chyba nogi dzieki ktorymi bedzie "jezdzil"
Napisano 5 Marzec 200520 l Autor ja sobie cos tam wyobrazam widze dwie sikawki chyba nogi dzieki ktorymi bedzie "jezdzil" hehe, dobre ;P jest to model wykonany na podstawie conceptu Haralda Belkera (chyba do Minorty report) poniżej tenże conceptart. W takich kolorach chcę zrobić ten model.
Napisano 5 Marzec 200520 l tak też myślałem że to ma lewitować tylko jeszcze dwie stopki czy podpórki po bokach bym zrobił bo jakby wiatr powiał to by sie to przewruciło ale ogólnie wypaśik
Napisano 5 Marzec 200520 l To ma latać??? Tylko takie małe pytanko :) Modeling dobry ( jak dla mnie ;)
Napisano 6 Marzec 200520 l pierwsze skojarzenie po zobaczeniu renderów - Minority Report. Później okazało się, że rzeczywiście to to ;) Fajny model sobie wyrałeś, ciekawy. Nie pokazałeś go z przodu. Na koncepcie też go nie ma pokazanego z tej strony. Jaki on jest ? Wąski, pękaty ?
Napisano 6 Marzec 200520 l Autor Narazie i tak niewiele widać - muszę odpowiednio oświetlić i zapodać tekstury. Przy szerokości sugerowałem się kokpitem - jeden pilot/kierowca - tak, żeby mógł swobodnie siedzieć, a wygląd grzbietu - wydaje mi się, że autor tak to sobie wyobrażał.
Napisano 6 Marzec 200520 l No bardzo ladne modeling bardzo dobry .. zobaczymy jak pojdzie ci teksturowanie :) Pozdrawiam
Napisano 7 Marzec 200520 l Bardzo fajny model/ oby teksturowanie równie ładnie wyszło. Ja zabrałem się za robienie pojazdu policyjnego, który byćmorze kiedyś polata po mieście. Nie zamieszczam żadnych renderków bo nie wiem czy go skończe/ pozdro