black_gopher Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Mój pierwszy poważniejszy model. Zostało jeszcze tylko otapetować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Jeśli mam być szczery, pomysł nawet spox...:D, ale nie mam pojęcia co to jest :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Myślę, że jest to futurystyczny pojazd strażacki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 a co to takie? i jak sie porusza? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZAMPEK Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Ja mam bujną wyobraźnie, ale nie aż tak futurystyczną... Kiedyś chciałem zostać strażakiem, ale nie w czymś takim... Jak dla mnie, to na zbyt futurystyczne. Bardziej brałbym to za statek kosmiczny (i w taim konteksie projekt wporzo) niż za czerwoną straż ogniową!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 ja sobie cos tam wyobrazam widze dwie sikawki chyba nogi dzieki ktorymi bedzie "jezdzil" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_gopher Napisano 5 Marzec 2005 Autor Share Napisano 5 Marzec 2005 ja sobie cos tam wyobrazam widze dwie sikawki chyba nogi dzieki ktorymi bedzie "jezdzil" hehe, dobre ;P jest to model wykonany na podstawie conceptu Haralda Belkera (chyba do Minorty report) poniżej tenże conceptart. W takich kolorach chcę zrobić ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 tak też myślałem że to ma lewitować tylko jeszcze dwie stopki czy podpórki po bokach bym zrobił bo jakby wiatr powiał to by sie to przewruciło ale ogólnie wypaśik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 To ma latać??? Tylko takie małe pytanko :) Modeling dobry ( jak dla mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 pierwsze skojarzenie po zobaczeniu renderów - Minority Report. Później okazało się, że rzeczywiście to to ;) Fajny model sobie wyrałeś, ciekawy. Nie pokazałeś go z przodu. Na koncepcie też go nie ma pokazanego z tej strony. Jaki on jest ? Wąski, pękaty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_gopher Napisano 6 Marzec 2005 Autor Share Napisano 6 Marzec 2005 Narazie i tak niewiele widać - muszę odpowiednio oświetlić i zapodać tekstury. Przy szerokości sugerowałem się kokpitem - jeden pilot/kierowca - tak, żeby mógł swobodnie siedzieć, a wygląd grzbietu - wydaje mi się, że autor tak to sobie wyobrażał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 No bardzo ladne modeling bardzo dobry .. zobaczymy jak pojdzie ci teksturowanie :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spidi Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Bardzo fajny model/ oby teksturowanie równie ładnie wyszło. Ja zabrałem się za robienie pojazdu policyjnego, który byćmorze kiedyś polata po mieście. Nie zamieszczam żadnych renderków bo nie wiem czy go skończe/ pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi