Napisano 8 Marzec 200520 l Hehe a psorkowi sie podobaly? ;) Bardzo fajne, masz niepodwazalny talent. Rzeczywiscie w pierwszym rysunku, rece jakby od znacznie starszej osoby, pozatym cud miod! Gotham idz juz spac! ;) Pozdrawiam!
Napisano 8 Marzec 200520 l Śliczne! Skąd Ty się wziąłeś człowieku? Rodzice Cię z Japonii przywieźli?! Jestem pod wrażeniem :)
Napisano 8 Marzec 200520 l Tak to chińczycy nawet bez tableta...:) Świetne, mnie również się bardzo podoba, sliczniusiaste.
Napisano 8 Marzec 200520 l Przegenialne, niesamowite, słodzutkie i w ogóle. Moze pomyslisz o wiekszej ilosci zajec z filozofii? :)
Napisano 8 Marzec 200520 l ekstra, mam pytanie z pozoru glupie :) : jak rysujesz tak prosta kreske w miejscach z cieniem , tak prostą, rownoległą, w niemal rownych odstepach - ogolnie pewna kreska zakladam ze dlugo rysujesz ? Co do mojej kreski , mnie sie reka trzesie nie wiem czemu lol :D pozdrawiam
Napisano 8 Marzec 200520 l Autor ....aha (nadal tych kresek sie czepiam) rysuje je szybko, zdecydowanie, nie ma co sie zastanawiać ;)
Napisano 9 Marzec 200520 l a co ja sie bede powtarzal.. komentarz ten sam co w poprzednich twoich pracach :)
Napisano 10 Marzec 200520 l wlasnie tez mi sie zaczal przedmiot filozofia (na matematyce :/) i szukam jakiegos zajecia ;], naucz mnie tak rysowac!! naprawde wspaniale prace, nie jestem co prawda znawca szkicu tak jak czesc moich poprzednikow, ale tak bardzo jak Twoje szkice podobaly mi sie tylko prace czolowki tego forum w dziedzinie 2D , super pzdr
Napisano 13 Marzec 200519 l B.fajna pracka ... kreski jak by robione linijka, chyba bede musiał sie czegos takiego nauczyc :) Wezme z setke kartek A4 i bede "kreskowac" :p