Muhaho Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Prace nad scena zostaly (przynajmniej na razie) zakonczone... Sa dwie wersje, prosze o komentarze :p Mowicie co myslicie i co ewentualnie nie pasi, pewnie troche tego jest ;p Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 sporo sie zmieniło na plus ofcoz, tylko ta tęcza mnie razi i to mocno. ciekawy kadr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 ładdnie...chociaż dalej mam lekki niedosyt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Ladnie, ale tak jak wyzej ;) - maly niedosyt. Moze dorzucilbys jakies postacie kroczace po tych schodach [w dlugich szatach do ziemi, w rekach laski - moze jacys kaplani albo magowie :P]? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raminez Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 rewelacyja ..gratuluje pomyslu i rzemisla ..mozetylko powiemtyle render jest malo czytelny ..ale pewnie zwiazane jest to z ograniczonym miejscem na zalacznik .. ale jest pozytywnie..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curka Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 mi pasi :) edit: wlasciwie to nawet bardzo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 miasto prawie jak z demka unreala 3 tylko że trochę gorzej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 całkiem udane, w niektórych miejsach, jakoś nie gra mi kolorystyka, np. dach po lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muhaho Napisano 22 Marzec 2005 Autor Share Napisano 22 Marzec 2005 Dzieki za komentarze i uwagi... :) Nimrod: Dach po lewej jak zreszta wszystie inne odbija tlo i wszystkie obiekty w scenie, zatem kolorystyka jest chy w porzadku... Curka: Thnx Raminez: Rzeczywiscie to wina stratnej kompresji grafiki... Co do tego nie dosytu... hmm... Inni mi mowli ze jest zasmiecone... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 No ładnie ładnie ale texturki mogły by być lepsze a i ładnie by to wyglądało takie troszke bardziej przepalone, jasniejsze tajkie jakby ze snu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 :P, inspiracja byla pracka z 3d ttoal, - nie zaprzeczaj :p. no clakiem dobrze, chodz w tamtej byl duo lepszy render, - przyznasz chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Mnie się podoba. ma swój klimat...jedyna uwaga to powtarzalnośc mapy muru...po za tym git. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 jakos tak zbyt kolorowo moze.. i za pusto ;) niby nasrane wszystkiego ale widac ze na sile, czystego czyde tam za malo jak dlamnie ;) ale za szader "daszkow" tych na gorze wierzyczek dostajesz 6 :D pozdro i grats Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Na początek coś mnie brakowało - niby wszystko ok ale coś nie tak. Dlaczego dajesz renderek w tak słabej jakości - zawarzywszy na powierzchnie terenu który przedstawiarz - mogłeś sobie darować oszczędność jpeg co najmniej o 20 % :)) Po drugie komppozycja - aż sie prosi o przesunięcie kamerki o jakieś 20 stpni do góry - po co pokazujesz jakieś te dwa czarne stopnie schodów czy jak to się nazywa skoro nie wnoszą nic do całości ;) Po trzecie zrezygnował bym z drzewek na pierwszym planie po lewej - chyba są wpasowane w 2d i jakoś nie za bardzo mi grają z resztą pod względem światełka :) Nie zrozum mnie źle - obrazek mnie się podoba :) ale te rzezy po odrazu rzuciły mi się na oczko ;) ogólnie 5 - :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 Gratulacje, jak najbardziej udana pracka. Moje uwagi: zmiejszył bym nasycenie kolorów i kompozycję, ta tęcza na samym środku zaburza całą scenę, myślę że mogła by być delikatniejsza i przesunięta na lewo/prawo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muhaho Napisano 29 Marzec 2005 Autor Share Napisano 29 Marzec 2005 Dziekuje za wszystkei komentarze :) Co do inspiracji to juz w fazie tworzenia podkreslalem ten fakt... Chcialbym jeszcze raz podkreslic ze tu wszystko jesw w 3d... Kompozycja 2d to tylko drzewa na 3 planie... Chociaz projekt jest juz zamkniety sprobuje jeszcze nad nim posiedziec.. :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi