nielot007 Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Witam! czas modelowania okolo(moze ponad) 5h zamieszczam tez low poly 3796 facow aha jak cos to siatki bym nie chcial pokazywac (wstydze sie) ale mozna juz wywnioskowac ile jest bleow w siatce bo renderze lowpoly. chcialem pociwiczyc modelowanie glow i mysle ze swoj cel osiagnalem nie jest to jakies cudo mi tam sie podoba (zobacze czy jutro bedzie sie tez podobalo) na pewno jest masa blewo anatomicznych i nie tylko ale to jest model naukowy:) zrobie jeszcze pare i bede juz powoli zaczynal lapac co i gdzie ale jest sukces zaczynam stawiac kreski tam gdzie chce i wychodzi co chce (choc jeszcze nie zawsze np. usta(meczarnia na calego) ale czuje ze sa u mnie postepy w organice powiedzcie co myslicie o mojej glowce?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 nastepna zrob wedlug jakigos konceptu-widac jego brak-a jak na nauke IMHO nie jest zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 no, najwyzsza jakosc to nie jest, ale cos juz soba prezentuje,,,sam wiesz pzreciez, - stac Cie na wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 gdyby nie zniechęcająca anatomia i te USTA, to by nie było źle. Ale jako ćwiczonko bardzo dobre, widać progress. Oby tak dalej . pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Mnie sie podoba , troche mi sie zdaje że usta niedobpracowane i ucho dziwne , ale sie napewno poprawisz :] zdolny z ciebie chłopak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 jak na nauke jest git, nastepny łeb wyjdzie Ci juz pewnie zdecydowanie lepiej, a nastepny to juz bedzie mistrzostwo:).....a o załamce pogadamy jak Ci sie zachce wymodelować ładną azjatke:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 albo chociaż niebrzydką kobietę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Marzec 2005 Autor Share Napisano 23 Marzec 2005 Hi Tomek Kosiorek--> masz racje robilem to bez zadnego conceptu:) teraz bede mial jaksi conceprt:) kurt_hectic--> wiem wiem:) bede sie staral dzieki Salvator--> hehe te nieszczesne usta i anatomia:D dzieki salv wizz--> dzieki:) usta wiem wiem fatalne...:) ucho?? hmmmm takie chyba chcialem...ale... seartr--> hehe dzieki:):) Master Kiełbaster-->:D:D dzieki za posty te dobre i te zle;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Marzec 2005 Autor Share Napisano 24 Marzec 2005 witam wczoraj sie lenilem nic nie zrobilem ale za to dzisiaj juz mam druga glowe:0 tym razem mialem concept poszukalem jakiegos zdjecia na googlach, glowa nie jest do conceptu podobna ale nie wazne...:D(jak bedziecie chcieli to zamieszcze concept) time-->2h30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 coraz lepiej :) tak trzymaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 łuk brwiowy!! poza tym spoko, jest dużo lepiej. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 klicek->dzieki:) salvator->hehe zawsze cos sie znajdzie:):) a luk zeczywiscie ale nie chcialo mi sie pozniej poprawiac:D:D chyba dzisiaj bedzie kolejna glowka teraz juz bedzie taka "normalna" zwyczajna glowa:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 spoko ci ta glowka wyszla nielot :), chyba bede musail sobie tez pyknac jakas dla sportu bo mnie zmobilizowales swoja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 kolejna glowka:) tym razem robilem ze zdjecia hellboy'a:) ale nie robilem zeby byl do niego podobny:D:D time->2h15min postaram sie jeszcze troche nia pobawic(czytaj popoprawiac)poprawie wokol ust ksztalt glowy i to co wy powiecie:):) Hatred-->dawaj dawaj :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 nielotq moze bys pokazal siateczke ? bo glowka jak najbardziej fajna :) ale chodzi Ci chyba glownie o siateczke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 hmmmm klicku powiem ze sie wstydze siatke pokazywac:D ale niech ci bedzie chwila...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 nie ma sie czego wstydzic zle nie jest :) 2 rzeczy bym poprawil gesotsc siatki na nosie moim zdaniem za duza i kaciki ust bym zrobil na 2 eddzach nie na jednym bo sie trojkaty robia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 dzieki:) nos to tak jakos wyszlo:):)to nie problem zmniejszyc gestosc a kaciki ust to mialem na dwoch edgach ale jakos tak mnie skusilo zeby zrobic trojkacik;);)(poprawie) jeszcze raz dzieki pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 popracował bym troche na twoim miejscu nad oczodołami przy przejsciu do nosa, po symetry zmodyfikuj siatke na jednej stronie, poswieć trochew wiecej czasu niz 2 godzinki a bedzie git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 spoko spoko seartr:) ja sie dopiero ucze:):) ale nad tym gostkiem;) popracuje jeszcze troche dzieki za posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 25 Marzec 2005 Share Napisano 25 Marzec 2005 spoko spoko, wiem ze sie uczysz:)..dlatego pisze kulturnie nadczym powinienes posiedzieć:P spoko - ciezki temat do nauki a idzie Ci naprawde dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 fajny wątek :) Ja też od jakiegoś czasu męcze twarzyczki, fajnie zobaczyć jak innym nauka idzie :) Jest spoko, widać progres. Oby tak dalej Nielot :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Marzec 2005 Autor Share Napisano 26 Marzec 2005 dzieki ziomuś;) a tutaj kolejna twarzyczka;) robilem go przez caly film(dzisiaj lecial przed chwila sie skonczyl) i troche wczesniej czyli ponad 3h i jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 no, drimłorksowi lepiej poszlo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Marzec 2005 Autor Share Napisano 26 Marzec 2005 darkelf--> eee tam marudzisz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 no wazne ze jakas podobizna jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 jesli moge cos od siebie napisac, to plaskie zmarszczki i ogolnie plasko cos, malo sie dzieje na policzkach. ogolnie, to fajnie, ze organiczysz sie. praktis mejks perfekt ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Marzec 2005 Autor Share Napisano 27 Marzec 2005 klicek--> dzieki;) darkelf--> jak plaskie zmarszczki??no plasko to chyba jest:D ale nie wiem co mialem dac wicej na policzki skoro z mojego zdjecia(z niego robilem) nic sie nie dalo wiecej wycisnac;) teraz tak patrze i rzeczywiscie trovhe plsko......... robilem go z prawej strony zdjecia;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaster Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 A kto to jest? :P Hehehe, ofkoz żarcik. Myśle, ze wyszedł całkiem całkiem, a porównaniu z pierwszą głową, to juz widac znaczne postępy :) tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 heheh blaster :) teraz widze jaki ten "shrek" jest badziwny ze tez ja go zrobilem hehehehehe dzieki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkbart Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 U mnie jest cieńko z modelingiem, ale skoro poznałem że to Shrek już z miniatury, to bardzo dobrze Ci poszło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 Idziesz w dobrym kierunku modelujac glowy ze zdjec(nie z szablonow) troche pocwiczyc antomie, zobaczyc kiedy miesnie sa prz skorze kiedy kosci, sa pewne zasady, ktore sie powtazaja w postaciach ludzkich po kreskowki, btw tutaj jest link z anatomia twarzy http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=16920 i powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 super link asfalton wielkie dzieki :) mam wlasnie zamiar w najblizszym czasie wymodelowac siebie tylko trza pierw zrobic jakies zdjecia referencyjne :D:D mkbart--> dzieki ale i tak wiem ze "shrek" jest badziewny nie moge na niego patrzec hehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 Witam!! kolejna glowa mam nadzieje ze progress jest z mojej strony ??:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 i kolejna glowa tym razem chcialem zrobic glowe zenska watpie ze sie udalo to taki speed 3 wieczorki w sumie krotkie wieczorki :D wiem ze propoorcje leza ale to moja pierwsza plec piekna :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 koles spoko, ale babka faktycznie kiepsko wyszla... broda zbyt mocno jest zarysowana, usta zbyt masywne, kaciki ust tez zbyt ostre. pewnie nastepna bedzie juz sliczna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 usta to juz kompletna porazka, szczególnie kąciki, ale np. nosek bardzo mi sie podoba to moze ci nieco pomóc: http://re1v.free.fr/imgup/PinkSugarWire.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 nie jest zbyt piękna :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filoos Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 głowki bardzo spoko, ja nad moją siedziałem 9 godzin ;] http://img122.imageshack.us/img122/792/diabezajebisty8vk.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Nom główtyńki cool... szczególnie ta na posążku :) Tylko jak byś mógł dać jakieś lepsze teksturki... Mam pytanie -> Co zamierzasz robić z tymi głowami? Będziesz je wszystkie texturował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Luty 2006 Autor Share Napisano 17 Luty 2006 koniu-->dzieki :) nie nie bede tych glow texturowal za cienki na to jestem narazie podszkole sie w organice i dopiero w tedy zajme sie texturami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Ten kinol to tak specjalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi