Gość ZBeer Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 Witam! To jedna z moich pierwszych pracek... Prosze o komenty:)
arev Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 zoltodziob do zoltodzioba ;) czy moglbys wrzucic inne ujecie? bo to strasznie meczy... i tlo zrob jakies inne bo nie wiadomo gdzie sie koncza elementy pistoletu (te zaciemnione) a zaczyna podloze... pyzdry
reVis Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 No jak na pierwsza pracę fajnie :) A to twoja własna robota czy video tutek z 3d-palace? Bardzo podobny jest
Gość ZBeer Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 wlasna robota...tego tutka niewiedzialem ale dzieki za info to sobie go sciagne:)
Beatou Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 Pierwsza praca...no no ale jeśli mam powiedzieć coś o błędach to coś powiem :D Niektóre krawędzie są za ostre... jakby ktoś wziął go do ręki to mógłby się pociąć ;) Polecam je odrobinę zaokrąglić ;] Poza tym wnetrze lufy jest trochę za czyste... nawet jak na nowy pistolet powinno być lekko zjechane i zarysowane albo coś w tym stylu. Ta szara część...hmmm nie wiem jak to sie nazywa (to za lufą..takie wgłębienie po które się rusza w momęcie przeładowania) Tylnia częśc ma jakieś błedy... część jest szara a niekture polygony są srebrne... chyba jakiś błąd przy wycinaniu... Co do materiału to i w ogóle sceny to bym ją trochę rozjaśnił... dodał jakieś fajne oświetlenie...może wsadził ten pistolecik do walizeczki wyłożonej czerwonym materiałem ;) z wszystkimi akcesoriami ale to już moje shizy ;] Drugi render... hmmm najbardziej brak mi cieni no i już widać że materiał jest jaśniejszy ;] oświetlenie bym odrobinę zmienił ale tak jak mówiłęm ---> cienie. Powodzenia w dalszym odkrywaniu możliwości 3dmaxa ;] Pozdro!
Bubu Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 A gdzie magazynek?????? ;) No i pomysł z walizeczką z czarwonym mat jest sopx :) (HITMAN CONTRACTS ;)
Baton Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 Niezle aczkolwiek przez te krawedzie zbytnio przypomina pierwotna forme - boxa.
Ferdkowaty Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 Model raczej jest zrobiony poprawnie, jednak są drobne niedociągnięcia,ale mozesz je poprawić.Beatou ci je wymienił.Niestety tekstury są takie sobie, ale w większym stopniu to wina złego oświetlenia.Uzywasz standardowego modułu renderującego Maxa prawda? Postaraj się zainstalować v-ray'a i w nim się trochę pobawić.Powodzenia w dalszym odkrywaniu 3DS Max, niech nie zabraknie ci sił, ani chęci na poznanie tajników programu. Pozdro
kurt_hectic Napisano 27 Marzec 2005 Napisano 27 Marzec 2005 hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahaha pierwsza praca !?? , hahahhaahahha , o cos ty, moja pierwsza praca byl czajnik :P. potem 2 kule nad plane z float mirror :P. (.ps. kapuje ale zabrzamialo to tak...) ogolem - beznadziejny render (efekt real) , ale on sie tu nie liczy - wazny jest model , a on..no calkiem przyzwoity, chodz bez textury...
DraB Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 Jak na pierwsza prace jest OK. Drugi render mi sie nie podoba, nightHawk wydaje sie jakis taki "cienki" ? O_o. Ale ogolnie jest fajnie. Pracuj dalej :)
El Wieczor Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 I love this gun!!! Kiedyś sam się za niego wezmę ...ale pracka nie koniecznie. Chociaż sam chciałbym mieć taki start ;)
victor5000 Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 no nawed spoko tylko popracuj nad swiatłem i bedzie git no moze nd textóra kłe pozdro
Rekomendowane odpowiedzi