kozioo Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 Taki speed - 5-6 godzin roboty. 1100 poly, diffuse-1024x1024, bump 1024x1024. Prawdopodobnie będe musiał zmniejszyc jeszcze teksturki do 512x512, ale na razie zostaje tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 czym ty go karmiłeś, że taki wyrósł ? ;) fajne nawet, a do jakiej to gry ? pozdrawiam P.S. pokarz siateczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 no naprawde fajny:)ten turtle fajny model fajna texture gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 27 Marzec 2005 Autor Share Napisano 27 Marzec 2005 Oto siateczka. Nic specjalnego - prosta az do bólu ;) A modelik do "Might and Magic Tribute", nad którym pracuje od jakiegos czasu i mam zamiar dalej pracowac:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 , ja bym dopracowal texture, i zrobil bym 1 ,256-256 . p.s zwaz na to, ze to nie jest jakis istotny model..., tzn, kazdy model nie moze miec tak duzej texturki/// - np. teraz robie stodole ( niedlugo bedzie na forum) i ona cala ma 1024-1024- ale to wielki budynek z full wyposarzeniem w srodku!, tak jak pisze, ja bym dal. 256-256. (.p.s. - polecam body painta do textur...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Kurt a co bys powiedzial gdyby gra polegala na tym ze sie jezdzi na zolwiu i ten jest caly czas na ekranie i zajmuje tak 1/3 eranu non stop?? tez bys wrzucil 256x256, zlituj sie z tymi texturkami, chyba nie pisal do czego dokladnie ten zolwik jest,a wspomnial ze jest duzy, no chyba ze ja czegos niedoczytalem wiec przepraszam z gory model mnie sie podoba texturka jak zmienjszysz o pol nie powinna bardzo stracic na jakosci, sam malowales czy bazowales na jakies fotce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 27 Marzec 2005 Autor Share Napisano 27 Marzec 2005 skorupa malowana recznie w 100%, do skóry użyłem jakiejs bitmapki, zeby nadac odpowiednią fakture. a teksturka nie moze byc 256, bo z tego co wiem żółw bedzie wielkości człowieka, wiec byłaby rozmazana. Poza tym gierka, przy pomyslnych wiatrach, wyjdzie pod koniec przyszlego roku, wiec limity i tak są ostrozne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 fajne, jak na malowaną tex to bomba. Jeżeli gra ma wyjść w przyszłym roku to nie zmniejszaj texturki, jak tak dalej pójdzie to już będą karty graficzne z giga ramu aarrgghhh To jest nieoficjalny czy komercyjny projekt? Macie stronkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 28 Marzec 2005 Autor Share Napisano 28 Marzec 2005 Projekt niekomercyjny - dla radochy i doswiadczenia :) Stronka jest, tyle że admin ... zaginął kilka miesięcy temu i nie możemy jej updateować:/ http://mmt.34sp.com/ po malutku przenosimy się tutaj - jeszcze jest pusto w działach dostępnych publicznie, ale fora developersow tętnią życiem ;) http://www.castlegobs.nl/forums/index.php?c=13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 28 Marzec 2005 Share Napisano 28 Marzec 2005 jest lansowo. ino jakos mi ta skroa nie podchodzi, pocieniowalbym costam troche :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Wygląda bardzo ładnie- drobne rzeczy które poprawiłbym gdyby to był mój model to trochę odpuszczona tekstura przy oku i na łapach- cała reszta jest urocza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 super turtlesik ;) fajna texturka itp, ale przylaczam sie do zdania darkiego elfiatka ze powinienes troszq pocieniowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 Prosto ale przyjemnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi