buczer Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 jaka marka? ;) rano do kawy "bezrobotne" a wieczorkiem "fajranty" :D co do mnie to plywnie synchroniczne oraz bicie czasowych rekordow w wymianie pieluchy z kupa kupy rozrozniamy w sposob nastepujacy: slimaki, pociagi, i organika :D
razor Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 O kurde, sport...... ? Aż mnie ciarki przechodzą jak słyszę to słowo :P No ale w życiu się trochę robiło: Pływanie - przeszłość. Jazda Konna - Przeszłość Jazda na rowerze - 4 ever Karate - przeszłość Jiu-Jitsu - aktualnie zrobiłem sobie odpoczynek. Siłka.... - Czasami pomacham sztangą. Ciczenia brzucha - witaminą "B 0,5" Żeglarstwo (omegi, 420, 470) - 4 ever Mental - 4 ever ;]
Hatred Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 Leru - ty lepiej cwicz jedzenie bo niedlugo bedziesz musial skakac po klawiszach jak bedziesz chcial cos nacisnąc ;] hehehehe :D:D:D:D:D
Piotr Dobosz Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 a ja chodze na silownie, biegam, jazda rowerem (ostatnio zacząłem) ale robie to tylko dlatego ze jak siedze dliogo przed kompem to juz mnie tak pupa boli ze nie moge sie nawet polozyc a na oczy nie widze nic:( pewnie znacie to uczucie:)
streaker Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 Moje ulubione to szachy, warcaby, brydż, mieszanie herbaty, klikanie myszka... Tak na poważnie to wieczorem zawsze ćwiecze (pompki + hantla) żeby jakoś wyglądać a jak jest ciepło to na rowerek wyskocze.
sartr Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 Piotrek: w zasadzie to nieznam:)))mnie wszystko boli jak nie siedze przed kompem....a jak chwytam myszke w ręke ogarnia mnie taki cudowny stan błogości:))))))))))
enzo Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 razor - widzę że znalazł się jeszcze jeden... żeglarz...:P W tym roku mam zamiar przerzucić się na Laser'a....
xMark Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 ja uwielbiam grac w siatke, choc ostanio nie bardzo mam do tego zaciecie, glownie przez to ze nie mam z kim pograc, a na wf to hmmm gra jest raczej zalosna. i do tego dochodzi jeszcze kontuzja ramienia co w ogole mnie dyskfalifikuje.
Christian Noir Stein Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 Hmm pływanko, beach volleyball, jogging i tenis
hcpiter Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 jak zacznie sie sezon to wszystko bedzie mozna uprawiac ;)
rudi_88 Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 Jak nieliczni Łucznictwo Wyczynowe :) A tak dla rekreacji to wszystko po trochu, ostatnio dla przykładu jaździłem quadem :)
Rekomendowane odpowiedzi