Posted March 29, 200520 yr Witam wszystkich! Grafiką 3D zajmuję się od niecałego tygodnia, więc proszę o wyrozumiałość :D To mój drugi model, pierwszym był niedokończony samochód z kursu w czasopiśmie :D Poniższe zdjęcia pokazują to co na razie stworzyłem. to jest nowsze. połączyłem oba elementy, potnę to później :D
March 29, 200520 yr Nooo... siateczka nieczego sobie, ale cos w gornym lewym rogu swiatla sie dzieje niedobrego. Pozdrawiam i wytrwalosci zycze :)
March 29, 200520 yr Witamy na forum. Nie jest zle jak na poczatke, zycze powodzenia. BTW. Zmien temat ... Pzdr
March 30, 200520 yr no gościu kozak jesteś tydzień się bawisz i taki piękny przodzik, a ja już parę miesięcy i co?
March 30, 200520 yr no gościu kozak jesteś tydzień się bawisz i taki piękny przodzik, a ja już parę miesięcy i co? To znaczy, ze slabo pracujesz i nie uczysz sie nowych rzeczy...
April 20, 200520 yr długo nic nie robilem przy mojej tt-ce wiec postanowilem sie wziac do pracy. oto efekty:
April 24, 200520 yr zapomniales chyba wymodelowac zalamanie karoserii biegnace od przedniego do tylniego swiatla przez caly bok ;)
August 12, 200519 yr Dlugo nic nie bylo, wiec wrzucam :D A tu w wiekszej rozdzialce: http://wirus.boo.pl/3d/audi2.jpg Aaaa i siateczka :D
August 12, 200519 yr Przyjrzyj się tym miejscom masz tam trójkąty i pięciokąty a nie powinno ich być i przez to masz krzywo popraw i będzie super ;) Pozdro
August 13, 200519 yr Nieźle Ci idzie :> 3maj tak dalej a będzie fajnie :))) btw. imho audi TT jest stosunkowo łatwe do wymodelowania [mój pierwszy samochód to było audi TT] więc dobrze zaczynasz