Gość wirus15 Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Witam wszystkich! Grafiką 3D zajmuję się od niecałego tygodnia, więc proszę o wyrozumiałość :D To mój drugi model, pierwszym był niedokończony samochód z kursu w czasopiśmie :D Poniższe zdjęcia pokazują to co na razie stworzyłem. to jest nowsze. połączyłem oba elementy, potnę to później :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Nooo... siateczka nieczego sobie, ale cos w gornym lewym rogu swiatla sie dzieje niedobrego. Pozdrawiam i wytrwalosci zycze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Witamy na forum. Nie jest zle jak na poczatke, zycze powodzenia. BTW. Zmien temat ... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszcz Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 no gościu kozak jesteś tydzień się bawisz i taki piękny przodzik, a ja już parę miesięcy i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 no jak na 1 tydzień to rewelka stary. Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 no gościu kozak jesteś tydzień się bawisz i taki piękny przodzik, a ja już parę miesięcy i co? To znaczy, ze slabo pracujesz i nie uczysz sie nowych rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<LM!> Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 witam, zapowiada sie niezłe autko :D pracuj, pracuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 jak na tydzień pracy to bardzo przyzwoicie, gratulacje, pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wirus15 Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 długo nic nie robilem przy mojej tt-ce wiec postanowilem sie wziac do pracy. oto efekty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Wygląda ładnie i schludnie :D Pokażesz siateczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wirus15 Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 kolejny render. zacząłem sie uczyc tworzyc materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 zapomniales chyba wymodelowac zalamanie karoserii biegnace od przedniego do tylniego swiatla przez caly bok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wirus15 Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 fucktycznie. robiłem to załamanie, ale widocznie nie zapisałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 gdzie jest siateczka bo nie widze?? a model narazie niczego sobie:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 No modelik nawet ładny ;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 ja również żądam siateczki, całkiem nieźle się zapowiada pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wirus15 Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Dlugo nic nie bylo, wiec wrzucam :D A tu w wiekszej rozdzialce: http://wirus.boo.pl/3d/audi2.jpg Aaaa i siateczka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 no no no, nieźle :D, 3maj tak dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Przyjrzyj się tym miejscom masz tam trójkąty i pięciokąty a nie powinno ich być i przez to masz krzywo popraw i będzie super ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 nie potrzebna tak gesta siatka na gorze przedniego zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 jest dobrze, zachowaj poziom i będzie bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Nieźle Ci idzie :> 3maj tak dalej a będzie fajnie :))) btw. imho audi TT jest stosunkowo łatwe do wymodelowania [mój pierwszy samochód to było audi TT] więc dobrze zaczynasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 mnie sie tez podoba :0 bardzo ladnie zobaczymy jak dalej siatka to pol sukcesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi