Napisano 29 Marzec 200519 l Witam wszystkich! Grafiką 3D zajmuję się od niecałego tygodnia, więc proszę o wyrozumiałość :D To mój drugi model, pierwszym był niedokończony samochód z kursu w czasopiśmie :D Poniższe zdjęcia pokazują to co na razie stworzyłem. to jest nowsze. połączyłem oba elementy, potnę to później :D
Napisano 29 Marzec 200519 l Nooo... siateczka nieczego sobie, ale cos w gornym lewym rogu swiatla sie dzieje niedobrego. Pozdrawiam i wytrwalosci zycze :)
Napisano 29 Marzec 200519 l Witamy na forum. Nie jest zle jak na poczatke, zycze powodzenia. BTW. Zmien temat ... Pzdr
Napisano 30 Marzec 200519 l no gościu kozak jesteś tydzień się bawisz i taki piękny przodzik, a ja już parę miesięcy i co?
Napisano 30 Marzec 200519 l no gościu kozak jesteś tydzień się bawisz i taki piękny przodzik, a ja już parę miesięcy i co? To znaczy, ze slabo pracujesz i nie uczysz sie nowych rzeczy...
Napisano 2 Kwiecień 200519 l jak na tydzień pracy to bardzo przyzwoicie, gratulacje, pozdro i powodzenia
Napisano 20 Kwiecień 200519 l długo nic nie robilem przy mojej tt-ce wiec postanowilem sie wziac do pracy. oto efekty:
Napisano 24 Kwiecień 200519 l zapomniales chyba wymodelowac zalamanie karoserii biegnace od przedniego do tylniego swiatla przez caly bok ;)
Napisano 25 Kwiecień 200519 l gdzie jest siateczka bo nie widze?? a model narazie niczego sobie:D:D pozdro
Napisano 12 Sierpień 200519 l Dlugo nic nie bylo, wiec wrzucam :D A tu w wiekszej rozdzialce: http://wirus.boo.pl/3d/audi2.jpg Aaaa i siateczka :D
Napisano 12 Sierpień 200519 l Przyjrzyj się tym miejscom masz tam trójkąty i pięciokąty a nie powinno ich być i przez to masz krzywo popraw i będzie super ;) Pozdro
Napisano 13 Sierpień 200519 l Nieźle Ci idzie :> 3maj tak dalej a będzie fajnie :))) btw. imho audi TT jest stosunkowo łatwe do wymodelowania [mój pierwszy samochód to było audi TT] więc dobrze zaczynasz
Napisano 13 Sierpień 200519 l mnie sie tez podoba :0 bardzo ladnie zobaczymy jak dalej siatka to pol sukcesu