Napisano 23 Kwiecień 200520 l DonVito Corleone napisał: o skubany skad ty wiedziales ze to user a nie perspective :O?? To widać, bo model wygląda jakby zniekształcony ;) A modelik jak na razie super :D Pozdro i powodzenia ;)
Napisano 23 Kwiecień 200520 l Autor Loozack: Dobra, bedę dawał ujęcia z Perspective - specjalnie dla Ciebie ;) DonVito: Za miesiąc może nie, ale za tydzień powinien być skończony :P Tak ogólnie to dzisiaj wprowadziłem troszkę poprawek w tym zderzaku... Nie ukrywam, że jest ciężko, ale jakoś daję sobie rade ;) Jedno jest pewne... Zrobie zderzak to poźniej będzie o wiele lżej :> P.S. Jak macie ten adres do projektanta tego samochodu to dajcie znać... ;>
Napisano 23 Kwiecień 200520 l Wiktor mialem taki sam problem z moim enzo :(:( chyba z pol roku meczylem sie z tylem (miejsce na swiatla ) najgorsze co mnie w rzyciu spoktalo wiec cie rozumiem :) zycze powodzenia pozdro
Napisano 23 Kwiecień 200520 l przychylam sie do prosby loozacka ... bo teraz to model wyglada jak erm ... no jak strasznie nieforemny ... jestes dokladny ... i faktycznie wyglada to wszystko naprawde niezle ... ale hmm ... obawiam sie ze jak dojdziesz do okolic drzwi klamek i tych innych to juz ci sie znudzi ... poza tym dzieci trzeba bedzie do szkoly poslac itp ... ;] pozdrawiam ... i czekam na reszte (czlowiek cierpliwy jestem)
Napisano 23 Kwiecień 200520 l Autor Spoko spoko ja wytrwały jestem i nic mnie nie zniechęci!! :> "Twardym trzeba być a nie mientkim..." :>>> Dobra... Zrobiłem te pokrywki na zderzaku.. Qrde ciężkojest z tym zderzakiem i tam z "płynnością" nie będzie tak kolorowo :/ Ale przy renderingu doda sie odbicia itd. i będzie COOL ;> Dobrze, że ludzkie oko jest na tyle "ułomne", że nie zauważy błędów - niektórych :P Oczywiście poprawki będą jeszcze - sporo poprawek - ale myślę, że na tym etapie autko jest podobne do oryginału... Uważam, że jak na prace w Max'ie to w miarę ładnie to wyszlo ;> :P Ale następną prackę zrobię w Rhino... Ja jestem dokładny... :) To miłego oglądania screen'ów i przyjmę każdy komentarz, pomoc, a nawet obelgę ;> he he :>
Napisano 23 Kwiecień 200520 l no bardzo gladziutkie jak do tej pory, jednak moje oko nie jest az tak ulomne :D. Zauwazylem malego buga, mianowicie zaraz po dolnymi lampami, szczegolnie widoczy na 3 renderze z przodu. I to nie miala byc obelka a jedynie wskazowka, abys to porawil. Pewnie sam tego nie zauwazyles, sadzac po twej dokladnosci...
Napisano 23 Kwiecień 200520 l Autor Lonek16: Spox to jeszcze nie są vertexy zespawane dlatego jest to zalamanie. Chodzilo tutaj bardziej o kształt tych pokrywek a tam to sie w przyszłości poprawi więc nie bój nic :) RA: to jak robimy z tymi żyletkami?? ;> Hehe :P Tak ogólnie dzięki za słowa uznania!! Pozdr!
Napisano 24 Kwiecień 200520 l Autor No... Kome robi Evo 8 z super dobrym skutkiem a ja powolutku kończe zderzak :> Może w ten sposób obalimy "TT manię"... ;> Co o tym sądzisz KOME?? :) Powiedzcie co sądzicie o tym zderzaku - czy to jest jakieś możliwe do przyjęcia "na oko"?? Jeszcze tylko dolną listwę muszę zrobić i podkładkę na tablicę rejestracyjną i z prawej strony jest wlot dlatego się jeszcze pomęcze, ale najgorsze już za mną :)
Napisano 24 Kwiecień 200520 l Autor Dobra posiedziałem chwilkę i pomęczyłem się. Dokończyłem zderzak - została jeszcze dolna listwa. Poki co tyle bo moze mnie nie byc 3 dni :/ Pzdr!