Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

siemka:)

ktos mnie moze jeszcze kojazy?:)

ehh dawno mnei tu nie bylo....

dobra sentymenty smety. konkrety:

http://republika.pl/piotrwysocki3d/something/

animka jest zrobiona w majce na standardowym renderze.

jest tam pare bugow ale to bylo tylko do testu. a ze nie wyszlo az tak zle, to tu to postanowilem zamiescic.

aha

jak ktos nie chce sciagacanimki to jest do wgladu obrazek, jak ktos chce sciagnac to klick w obrazek. zrarowany mov czeka.

have fun guys!

regards

fox

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

łał...az mnie scisnelo jak to zobaczylem naprawde swietne??ile to renderowales?

kurna kiedy ja tak bede umial:(:(:(

Napisano

teksturki - zawodowo, no i ta 'kamera z ręki' :) gdyby bylo ciemniej niezly horror mogl by być. Bardzo fajne pozdrawiam ;)

Napisano

ładne textury bo animacja wlasciwie zadna, to raczej test textur niz samej animacji. Ale wyglada to obiecujaca, moze wyjsc cos fajnego...

Napisano
  • Autor

prawde mowiac to ta animacja niema nic przedstawiac:)

animka jest po to zeby zobaczyc czy to wyglada dostatecznie realistycznie.

wyglada na to ze tak:)

siedze juz miesiac nad naprawde mroczna scenka. moze za nastepny miesiac ja skoncze.. moze nie....

Napisano

no full wypas coś jak 1 maj postaraj się o coś z fbułą

pozdro

Napisano

piękne teksturki, gratulacje, wygląda realistycznie, trochę szumów i efektów atomosferycznych i będzie nie do rozróżnienia :)

edit:

właśnie pokazałem bratu, on na to: "no co ? filmik jak sobie gościu z kamerą idzie " :D

Napisano

dziwi mni e, że najbardziej interesuje mnie jak zrobiłeś trawe na tym filmiku i te trząsy kamery...a i mi się kojarzy film jak i twoja osoba z 1 maj ale to tylko moje podejrzenia. a tak jak bym mał się wysławiać o filmie to co tu duż mówić cool i wogle wypas, a jak mówisz, że robisz coś większego to mam nadzieje, że będzie jeszcze lepsze (choć wydaje siię to nie możliwe:)) acha i ciekawi mnie czy renderowałeś to na domowym sprzęcie czy jakoś innaczej?

Napisano

Bardzo realistyczne,trochę rzucają się okucia na okiennicach wyglądają trochę sztucznie.Pozdrowienia

Napisano

Wypas tyle powiem, mam takie malepytanko w jakim renderze uzyskales taki efetk ?

Napisano

czesc,

bardzo przyjemne. bedzie cos jeszcze ?? - z tego co czytam, to lud sie domaga :)

Napisano

Hey dziadku :), fakt strasznie dawno się nie pokazywałeś...

A teścik słodziutki, myślę że nie ma sensu wytykać wad... Bo sam ich widzisz najwięcej ;).

Pokazuj się czasami :).

Pozdrawiam,

Napisano

no .. wkońcu spowrotem na pokładzie i nie zapominaj o rodakach.. calkiem simpatico.. jak bedziesz mial wieęcej takiego stuffu to jak najbardziej wrzucaj.. chętnie popatrzymy.. mogłbys tez dołożyc siateczke, texturke.. jaks sekrecik z doswiadczenia jak to wykonywałes.. napewno wszystcy skorzystają//

pozdrawiam

sith

Napisano

hyhy, ja wim jak to zrobił ale nie wiem czy FOX byłby szczęśliwy jak bym go zdradził (niech sam powie) :P ale naprawde to mega trik :D:D szczeny by odpałby co niektórym jak by się dowiedzieli jaki to wyrenderowane :D

Napisano

zapewne materiał constant lub odpowiednik z wypalonyumi texturami

Napisano
  • Autor

ok widze ze Bhaal jest moim rzecznikiem prasowym:)

no to stary oswiec tu wszystkich tlumnie zgromadzonych:)

chetnie poczytam, moze cos nowego sie dowiem:)

Gotham - dziadkiem to jeszcze nie zostalem, nie wiem jak ty:)

co do pokazywania to nie mam czasu zeby sobie w nosie podlubac.....

zeby cosik sobie wlasnego zrobic to musze to sobie ode snu odbierac.

Sith - jak ja bym smial zapomniec o rodakach!!! tak se nawet mysle zeby rzucic te robote i do kraju wrocic. ale jak by mnie sie kasa skonczyla to bym z glodu umarl:)

Napisano
ale jak by mnie sie kasa skonczyla to bym z glodu umarl:)

tia, z takimi umiejętnosciami może ktoś by cię jednak zechciał ;D ;P (moze nie zarobisz tyle ile tam gdziekolwiek teraz jesteś :P ale na przeżycie wystarczy :D a i całkiem ładnie mozesz się ustawić :) )

Napisano

Jak widac ze standardowego renderera Maya da sie wyciagnac to i owo hehehe jak pewnie powszechnie wszyscy slyszeli natywny rendererer Maya uchodzi za jeden z najgorszych... ile w tym prawdy nie wiem :) Ciekawie wyszedl ten domek.

Co do techniki pewnie chodzi o photogrametry projection ktora tez byla zastosowana w animacji 1 Maj.

Napisano

cooo??a po polskiemu??... czyt.Jak to będzie na 3ds max?? chłopaki nie każdy zna pszczułke mayae(maya)