Napisano 21 Kwiecień 200519 l Pierwszy raz zamieszczam wątek w tym dziale i jest z tego powodu bardzo szczęśliwy :). Zamieszczam mojego skate'a. Czekam na wasze komentarze. PS: nic już nie bende poprawiał to projekt zamknięty.
Napisano 21 Kwiecień 200519 l nogi wydają mi sie zbyt grube... ale wszystko oceniam jak najbardziej pozytywnie
Napisano 21 Kwiecień 200519 l Owszem nogi troszke spasione. Możesz pokazać to w lepszej jakości (te renderki z całym skejterem)
Napisano 21 Kwiecień 200519 l dzizas... idz z nim do lekarza, niech mu spuszcza powietrze z tych nog :D:D:D wybacz ostre slowa, ale straszne sa te lydki, ale wydaje sie ze na pierwszych renderkach sama noga dosyc przyzwoita jest (dlugosc/szerokosc) czy to napewno ta sama noga? czapeczka dyskretnie (;) rzuca cien na zmeczone oblicze popraw lydki, przemyj oczy i moze troszke plecy mu dopakuj, a nie bedzie sie czego doczepic ;) pozdrawiam
Napisano 21 Kwiecień 200519 l arevulopapo wyjales mi to z ust. Acha i mam dziwne wrazenie ze dales dwa lewe buty, ale moze to byc wina i ch dziwnego ulozebnia. Tak pozatym to wszystko OK.
Napisano 22 Kwiecień 200519 l hehe, nogi sa troche za grube, lydek nie widac, typek ma wodoglowie i ktos go pobil, na dodatek nie wyglada jak skate, tylko jak ziomboj biegajacy po ulicy. Ale patrzac na niego nie jak na skata to calkiem spoko.
Napisano 23 Kwiecień 200519 l no ja tez sie doczepie do nog; dziwne jest to, że sama noga wygląda bardzo fajnie, a połączona z resztą wygląda jakby ją obcieli i napompowali, może wyciągnij ją z buta bardziej tak żeby było widać skarpete i odchudz troche; poza tym mi sie podoba
Napisano 23 Kwiecień 200519 l Autor heh, wszyscy się czepiają tej nogi a nikt nie zwrócił uwagi na to że znaczek nike'a jest odwrócony :).
Napisano 23 Kwiecień 200519 l Mi się wydaje, że ma za krótkie nogi, ale mogę się mylić przez te spodenki opuszczone i grube łydki. Ale nie patrząc na to to dobra robota.
Napisano 23 Kwiecień 200519 l luknij sobie na zdjecie w poscie 4 :):) jak on oczy wytrzeszcza ;P ogolnie mi sie podoba pozdro
Napisano 24 Kwiecień 200519 l nogi ma jak slon trombalski, zrob mu jakies lydki a nie dwa pnie jak teraz wyglada. Szyja tez jak kawal pnia, no i koszula kolo rak powinna wisiec na dol a sie nie przyklejac do nadgarstkow.