max_1989 Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Pierwszy raz zamieszczam wątek w tym dziale i jest z tego powodu bardzo szczęśliwy :). Zamieszczam mojego skate'a. Czekam na wasze komentarze. PS: nic już nie bende poprawiał to projekt zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 nogi wydają mi sie zbyt grube... ale wszystko oceniam jak najbardziej pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Owszem nogi troszke spasione. Możesz pokazać to w lepszej jakości (te renderki z całym skejterem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 dzizas... idz z nim do lekarza, niech mu spuszcza powietrze z tych nog :D:D:D wybacz ostre slowa, ale straszne sa te lydki, ale wydaje sie ze na pierwszych renderkach sama noga dosyc przyzwoita jest (dlugosc/szerokosc) czy to napewno ta sama noga? czapeczka dyskretnie (;) rzuca cien na zmeczone oblicze popraw lydki, przemyj oczy i moze troszke plecy mu dopakuj, a nie bedzie sie czego doczepic ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 chyba zlamales wszystkie zasady anatomii :> nie no.. 4 konczyny ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 arevulopapo wyjales mi to z ust. Acha i mam dziwne wrazenie ze dales dwa lewe buty, ale moze to byc wina i ch dziwnego ulozebnia. Tak pozatym to wszystko OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 i jego twarz jest trochę obita (szczególnie okolice oczu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 hehe, nogi sa troche za grube, lydek nie widac, typek ma wodoglowie i ktos go pobil, na dodatek nie wyglada jak skate, tylko jak ziomboj biegajacy po ulicy. Ale patrzac na niego nie jak na skata to calkiem spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Nogi - Teksturki +/- [bardziej na minus ;>] Imo -4/6 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 no ja tez sie doczepie do nog; dziwne jest to, że sama noga wygląda bardzo fajnie, a połączona z resztą wygląda jakby ją obcieli i napompowali, może wyciągnij ją z buta bardziej tak żeby było widać skarpete i odchudz troche; poza tym mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 heh, wszyscy się czepiają tej nogi a nikt nie zwrócił uwagi na to że znaczek nike'a jest odwrócony :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 ej znaczek nike jest odwrocony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Mi się wydaje, że ma za krótkie nogi, ale mogę się mylić przez te spodenki opuszczone i grube łydki. Ale nie patrząc na to to dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 luknij sobie na zdjecie w poscie 4 :):) jak on oczy wytrzeszcza ;P ogolnie mi sie podoba pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morph0001 Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 nogi ma jak slon trombalski, zrob mu jakies lydki a nie dwa pnie jak teraz wyglada. Szyja tez jak kawal pnia, no i koszula kolo rak powinna wisiec na dol a sie nie przyklejac do nadgarstkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi