Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pierwszy raz zamieszczam wątek w tym dziale i jest z tego powodu bardzo szczęśliwy :). Zamieszczam mojego skate'a. Czekam na wasze komentarze.

PS: nic już nie bende poprawiał to projekt zamknięty.

19kn1.th.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dzizas... idz z nim do lekarza, niech mu spuszcza powietrze z tych nog :D:D:D wybacz ostre slowa, ale straszne sa te lydki, ale wydaje sie ze na pierwszych renderkach sama noga dosyc przyzwoita jest (dlugosc/szerokosc) czy to napewno ta sama noga?

czapeczka dyskretnie (;) rzuca cien na zmeczone oblicze

popraw lydki, przemyj oczy i moze troszke plecy mu dopakuj, a nie bedzie sie czego doczepic ;)

pozdrawiam

Napisano

arevulopapo wyjales mi to z ust. Acha i mam dziwne wrazenie ze dales dwa lewe buty, ale moze to byc wina i ch dziwnego ulozebnia. Tak pozatym to wszystko OK.

Napisano

no ja tez sie doczepie do nog; dziwne jest to, że sama noga wygląda bardzo fajnie, a połączona z resztą wygląda jakby ją obcieli i napompowali, może wyciągnij ją z buta bardziej tak żeby było widać skarpete i odchudz troche; poza tym mi sie podoba

Napisano

Mi się wydaje, że ma za krótkie nogi, ale mogę się mylić przez te spodenki opuszczone i grube łydki. Ale nie patrząc na to to dobra robota.

Napisano

nogi ma jak slon trombalski, zrob mu jakies lydki a nie dwa pnie jak teraz wyglada.

Szyja tez jak kawal pnia, no i koszula kolo rak powinna wisiec na dol a sie nie przyklejac do nadgarstkow.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności