Napisano 23 Kwiecień 200520 l Witam! Chce zrobic w max'ie telefon Nokia 3650. Z update'ami moze byc ciezko, bo koniec roku szkolnego sie zbliza i jest zap***** w budzie. :/ Mysle, ze dwa razy w tygodniu cos tu dam. ;) Oryginal: I to co narazie zrobilem: Dzis powinienem jeszcze zrobic klawiature. Mam nadzieje. :P
Napisano 23 Kwiecień 200520 l ra dużo sie na razie nie napracowałeś (cóż ja pierwszy update miałem podobny) pokasuj trójkąty na tej obręczy iii... ciągnij bo jak dobrze zrobisz to sobie wstawie na pulpit (czyt. nie mogę sobie narazie kupić więc chociaż będę miał na pulpicie)
Napisano 23 Kwiecień 200520 l ciut mniejsze przerwy by sie przydały pomiędzy klawiszami a obudową (nie żebym sie czepiał)
Napisano 23 Kwiecień 200520 l Bardzo mi sie podoba. Swobodnie operujesz siatka w celu uzyskania jak najlepszego efektu ... Pozdrawiam
Napisano 24 Kwiecień 200520 l może się czepiam ale na zdjęciu ledwo wystaje a u ciebie jest znacznie większy (no hiba że mam jakieś odchyły ;)
Napisano 24 Kwiecień 200520 l No wreszcie ktoś się wziął za jakąś komórkę :D Modelik ładny, siateczka ładna - będę to zaglądał :>
Napisano 24 Kwiecień 200520 l RA bardzo ladny model ale martwi mnie ta siatka (hehe) jaby msie dawno zgubil gdybym mial taka siatke o polowe bym ja odchudzil ;P ;P ale model i saitka i tak bardzo ladna
Napisano 24 Kwiecień 200520 l masz rywala co do tego telefonu tylko że w on (MohSETH) robi w nosorożcu
Napisano 24 Kwiecień 200520 l Autor Przedni plastik mam juz prawie gotowy. Musze dokonac malych zmian z filletami tu i owdzie i musze wyciac kawalek u gory, bo wcina sie tam bialy plastik z guzikem power i z zatrzaskiem. pozdrawiam
Napisano 24 Kwiecień 200520 l dla mnie super, czekam z niecierpliwością na moją ulubioną fazę czyli oświetlenie i render :]
Napisano 25 Kwiecień 200520 l Hmm... a mi sie nie podoba szybka:) jakas jet za bardzo wypukla;) POZDRAWIAM
Napisano 25 Kwiecień 200520 l jakas jet za bardzo wypukla;) Przecież ona jest płaska ;) No modelik naprawdę super :D Siatka także wygląda ładnie ;) Pozdro
Napisano 25 Kwiecień 200520 l swietnie zadnych zastrzezen vorek czeka na ulubiaona "faze" a moja wlasnie trwa ;P
Napisano 25 Kwiecień 200520 l Autor mi sie nie podoba szybka:) jakas jet za bardzo wypukla;) Hmmm... wydawalo mi sie, ze ona troche wypukla jest i taka chcialem ja zrobic. :) Moze zmniejsze troche wygiecie w FDD. Vorek, slayer2004, KamillM, nielot007 nielot007
Napisano 25 Kwiecień 200520 l Autor jo! :) Dokonczylem przedni plastik i wszystkie guziki (tak mi sie wydaje). :) Zrobilem rowniez tylni plastik, teraz pozostaje srodek, wszelakie zlacza i zatrzaski, i po modelingu. :( Obrazki: pozdrawiam
Napisano 25 Kwiecień 200520 l Autor PROGRES PRACY PRZENIESIONY DO DZIALU MINI BITWA! Ten watek trzeba bedzie chyba usunac co nie?