RA Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Witam! Chce zrobic w max'ie telefon Nokia 3650. Z update'ami moze byc ciezko, bo koniec roku szkolnego sie zbliza i jest zap***** w budzie. :/ Mysle, ze dwa razy w tygodniu cos tu dam. ;) Oryginal: I to co narazie zrobilem: Dzis powinienem jeszcze zrobic klawiature. Mam nadzieje. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 ra dużo sie na razie nie napracowałeś (cóż ja pierwszy update miałem podobny) pokasuj trójkąty na tej obręczy iii... ciągnij bo jak dobrze zrobisz to sobie wstawie na pulpit (czyt. nie mogę sobie narazie kupić więc chociaż będę miał na pulpicie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 no narazie przyzwoicie bardzo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Baldzo ladna nokia... moze sie skusze i w Rhino taka ciachne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Marvey Kome MohSETH I buttony jeszcze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 ciut mniejsze przerwy by sie przydały pomiędzy klawiszami a obudową (nie żebym sie czepiał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Nom... masz racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 b.ładnie , oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Bardzo mi sie podoba. Swobodnie operujesz siatka w celu uzyskania jak najlepszego efektu ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 chveti, malefatal Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 dzieńdobry ten guziczek na piątce troche nie teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 co sie czepiasz :> jest jak najbardziej wporzadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Marvey, co jest nie tak z tym guzikiem??? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Bardzo ladnie, podoba mi sie :>. Ladna siateczka. Pozdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 może się czepiam ale na zdjęciu ledwo wystaje a u ciebie jest znacznie większy (no hiba że mam jakieś odchyły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 jak dojda materialy i fallof to sie ladnie wkomponuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Zawsze mozna zmniejszyc w praniu. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 No wreszcie ktoś się wziął za jakąś komórkę :D Modelik ładny, siateczka ładna - będę to zaglądał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Maly apdejt: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 rzeczywiscie maly ;> ale dalej mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 RA bardzo ladny model ale martwi mnie ta siatka (hehe) jaby msie dawno zgubil gdybym mial taka siatke o polowe bym ja odchudzil ;P ;P ale model i saitka i tak bardzo ladna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 ładny modelik się zapowiada, ciekawa siatka :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 masz rywala co do tego telefonu tylko że w on (MohSETH) robi w nosorożcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 kome nielot007, Vorek Marvey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Przedni plastik mam juz prawie gotowy. Musze dokonac malych zmian z filletami tu i owdzie i musze wyciac kawalek u gory, bo wcina sie tam bialy plastik z guzikem power i z zatrzaskiem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 fajnie, ale nie za duza rybka? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 heh... a rybka to jest ten guzik pod wyswietlaczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 dla mnie super, czekam z niecierpliwością na moją ulubioną fazę czyli oświetlenie i render :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 mnie też podoba się. Czekam na materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Hmm... a mi sie nie podoba szybka:) jakas jet za bardzo wypukla;) POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 jakas jet za bardzo wypukla;) Przecież ona jest płaska ;) No modelik naprawdę super :D Siatka także wygląda ładnie ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 swietnie zadnych zastrzezen vorek czeka na ulubiaona "faze" a moja wlasnie trwa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2005 mi sie nie podoba szybka:) jakas jet za bardzo wypukla;) Hmmm... wydawalo mi sie, ze ona troche wypukla jest i taka chcialem ja zrobic. :) Moze zmniejsze troche wygiecie w FDD. Vorek, slayer2004, KamillM, nielot007 nielot007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2005 jo! :) Dokonczylem przedni plastik i wszystkie guziki (tak mi sie wydaje). :) Zrobilem rowniez tylni plastik, teraz pozostaje srodek, wszelakie zlacza i zatrzaski, i po modelingu. :( Obrazki: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2005 PROGRES PRACY PRZENIESIONY DO DZIALU MINI BITWA! Ten watek trzeba bedzie chyba usunac co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkas Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 NIezłe jestem pod Wrażeniem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi