Napisano 28 Kwiecień 200519 l No tak. Miałem robić animacje z udziałem tego wormsa ale przez moją nieudolność tak szybko jej nie zorbię. Muszę poćwiczyć pierw na czymś bardziej banalnym :] ( wiem że w modelu jest wiele bladów ale ja specem to nie jestem ) Więc to by było na tyle. ( oczywście wszystko robione w Lightwave 3d 8.0 )
Napisano 28 Kwiecień 200519 l a mnie ten robal strasznie kojarzy sie z robakami z Men In Black, w zwiazku z czym odejmuje punkty za pomysl :P pzdr
Napisano 28 Kwiecień 200519 l ja bym tylko poprawił łączenie nogi z tłowiem strasznie ostre poza tym jak najbardziej teges i klimatyczne
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Autor Mi też się robal kojarzy z MiB.Sory że nie powiedziałęm wcześniej ale to jest robal z MIB :]
Napisano 1 Maj 200519 l co do animki to bym proponował cztery robaki z kawą (tak jak w MIB) i scenarjusz jakiś śmieszny i byłby git
Napisano 1 Maj 200519 l tylko te stopy takie mało organiczne. popracuj nad nimi. no i jeszcze teksturka nie dopracowana zupełnie.
Napisano 1 Maj 200519 l Robal takiej watlej postury powinien miec duze stopy zeby latwiej mu bylo sie zapierac idac w wietrzna pogode:) Po za tym moglbys go obwiesic zlotem:)