Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Po skonczeniu mojego forda mustanga (na ktorego jak teraz patrze to chce m isie rzygac bo juz za dlugo and nim siedzialem :P :) )zaczalem robic Nissana 350Z, gdyż kiedys jużrobilem ten model i chce zobaczyc postepy jakei zrobilem, wiem ze jest juz kilka nissanow na tym forum, ale ten samochod mi sie podoba, zamiesczam tutaj naaraize wipa z tego co narazie zrobilem, praktycznie caly jest zrobiony tylko musze nad szczegolami popracowac, mi sie podoba ten model ktory zrobilem, prosze o szczere opinie :)

nissan_old.jpg

• Odpowiedzi 44
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

szczerze....hmmm...szczerze...to to jest tragedia, w porownaniu do mustanga to straszna tragedia. A wydaje mi sie ze jak zrobiles model pokroju mustanga to nastepny powinien ci wyjsc lepiszej...na le to WIP.

Napisano
  • Autor

Ej dobra bo m iwstyd za ten model, tak jak czytalisce w pierszym poscie robie drugi model, a ten ktory byl w pierwszym topicu to jest ten ktory robilem przed grudniem 2004 :), chcialem zobaczyc wasze rekacje :), nie mowie ze ten model ktory teraz rtobie jjest lepszy, ale mi sie bardziej podoba :) zamieszczam referki

23.jpg

Napisano
  • Autor

masz siatke, ale za jakeis 10 minut zrobie render bo teraz mi sie nie chce :) i dam bez lakieru

Napisano

tak jak ci mowilem wczesniej ... ;] cos mi nie pasi atrapa na dole ... ale juz jest znacznie lepiej ... bez lakieru da sie wiecej powiedziec ... ;]

PS. Suurland gdzies kiedys napisal cos w stylu "Im not starting next part untill im fully satisfied with the part im actualy working on" mysle ze to jest calkiem niezly pomysl ;) staraj sie trzymac tej zasady ...

pozdro

Napisano
  • Autor

zipper, ale ty jestes, na forum sie do mnie odzywasz a na MSN NIE :) zapamietam ci to :P :). atrpae musze poprawic, ale naprawde nie moge narazie patrzec na tego forda, bo serio jzu mi sie rzygac na niego chce , wroce do neigo po skonczeniu tego nissana, ale obiecuje ze nei zostawie tego forda takim jakim jest teraz :)

Napisano
  • Autor

aha sorx zle przeczytalem zamaist part przeczytalem project:) ale z ta zamaian slwo tez to motto byloby dobre :P :), ale ja jestem zadowolony z przodu :)

Napisano
  • Autor

Knysza> siatka jest, wiec nie gadaj :), a rendery zaraz dam bo walsnie skonczylem ogladac film :)

Napisano

hehehe :) widze ze po kątach wiele osob robi tego nissana :) ...

dawaj jasniejsze renderki :)

narazie poczatki sa OK. czekam na dalsze poczynania :).

Napisano

Nierowno jest bardzo. To co widze napewno zaznaczylem na obrazku. Pozatym dawaj obrazki z viewportu na tym stadium pracy. :)

23b2gn.jpg

pozdrawiam

Napisano

Sorry... nie bylo sprawy. :) Wina HDRI. :/

Ale teraz moge sie przyczepis nierownych nadkoli. Nie sa okragle, a eliptyczne.

Napisano

RA z ta kreska bardziej po lewej stronie to zle mowisz :)

tutaj zamieszczam zdjecie :)

14.jpg

czyli na to wyglada powinienes poprawic te rzeczy

hih.jpg

Napisano
  • Autor

Ten peirdolnik an dole jzu jest poprawiony w najnowszej wersji co do zaokraglenai na dole gdy robilem to m isie abrdziej podobalo tak jak jest teraz, to tak zostawilem a ta maske i tamta linie zaraz pwoineinem poprawic, ej luchu czemu nei odzywasz sie do mnei an gg zagadalem do ciebie a ty nie odpowiedizales :(

Napisano

hmm :) bo ja mam cos takiego ze mi nie pokazuje wiadomosci od obcych :P

za duzo sie dzieciakow odzywa :)

Napisano
  • Autor

Wzialem sie spowrotem za forda, musze mu zrobic pare ostatnich finalnych ujec, zeby zamknac projekt, i wtedy powracam do nissana, czyli zajma mi to noce, ale nissana caly czas robie :) nie bojcie sie :P :)

Napisano
  • Autor

Maly updajcik z mojej strony, dzis juz nei mam sil, ale jutoer zabieram sie za swiatla i inne duperelki :)

Napisano
  • Autor

Post pod postem, ale inaczej nie moge :) pzl psizczie co sadzicie. Zamieszczam kolejne Wipy

32.jpg

31.jpg

30.jpg

Napisano
  • Autor

Te bledy ktore sa z tylu to czesciowo byla wina za mocnego HDRI a te ktore rzeczywiscie byly sa jzu poprawione (dzieki mojemy kumplowi EAX), dach nie sadze ze jest za wysoki, bo robie go z idealnei wyskalowanymi blueprintami i nie "wychodze po za linie" :) :P, a Don Vito przestraszyles sie na samym pcozatku, jak zobaczyles zdjecie mojego starego Nissana :) ( -- 1 POST-- ) :)

Napisano
  • Autor

Ok dam dzisiaj( pozno ) albo jutro rano renderek bez tego, ale juz go tak chcialem ujrzec :)

Napisano
  • Autor

WOWOWOWO :) jak jzu dawno nei zagladalem na forum , cos nie mailem ostatnio weny,ale pare dni temu mnie ogromna naszla i wrocilem do nissana.

Wiec tak wszscy moi znajomi sie czepiaja swiatel :), ale coz ja biedny poradze ze mi sie podobaja :), musze znalesc jakis fajny material na felge i opone, moja ogromna udreka, narazie projekt wyglada tak :) prosze o wszelka pomoc, i komentarze

41.jpg

40.jpg

39.jpg

Napisano

może bez lakieru i innych takich dasz?? bo malo widac. no ale napewno masz troszke krzywy prog przy dzrzwiach i same drzwi chyba trszke faluja maska tez taka cos niepewna(przy szybie z prawej strony)

Napisano
  • Autor

wczoraj nie mialem dostepu do kompa, ale dzisiaj renderki bez materialu wrzuce :D

Napisano

zrobiles naprawde duzy postep ...

jeszcze cos mi nie pasuje w zaznaczonym miejscu ... cos mi sie wydaje ze ta wypuklosc powinna byc wklesloscia ;] czy jakos tak :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Sory ze tak dlugo, alen imialem jak, prosze daje model bez materialow :)

gray.jpg

Napisano

hmm na tym renderze bez materialow niewiele co widac :/ daj plane na spod i skylighta :)

Napisano
  • Autor

Dobra le wy wybredni :) zaraz zrobie renderka, narazie mam renderka ale z nateriaklami

43.jpg