Napisano 3 Maj 200519 l zamieszczam animke ze schodami, które były na bitwie :) animacja zrobiona tak o, bez konkretnego celu (no może edukacyjnego :P), nic nie będe tutaj poprawiał już :) pzdr. 4 all PS. Animka jest baaardzo krótka :P http://www.maxdigital.pl/door.avi
Napisano 3 Maj 200519 l LOL... To mnie zatkalo na pewien czas. 8| Jak by byla jeszcze dluzsza, to by bylo super, ale nic juz nie chcesz z nia robic. Szkoda. :D
Napisano 3 Maj 200519 l Rewelacja, mleczyk po lewej mnie rozwalil. Troche chyba to drga za szybko i za nerowowo, rozumiem, ze to "z reki", ale drgania sa chyba ciut za szybkie.
Napisano 3 Maj 200519 l Szkoda tylko, że ta scenka dobrze wygląda tylko z tego ujęcia - nie myle się, prawda Bhaal? ;) Fotka rzutowana na siatkę (nawet relatywnie prostą) nie może wyglądać źle. Jeśli się myle, to oczywiscie wielkie gratulacje, bo scenka wygląda swietnie. Jeśli jednak mam racje, to ... nic - po prostu ciekawy teścik ;)
Napisano 3 Maj 200519 l Autor nie mylisz się :) testowałem to o czym piszesz i tracking kamery :P takie tylko tam próby, nic konkretnego w zasadzie :) pzdr.
Napisano 3 Maj 200519 l no ładnie, ładnie, można by trochę jednak wydłużyć, poprawić ruch kamery i pomanipulować trochę głębią ostrości, ale tak wogóle to miodzio :)
Napisano 4 Maj 200519 l Powiem jedno: Piekny KIT ze to jest w 3d robione :] Mam nadzieje ze tym tekstem ci niesamowicie przyslodzilem. Bardzo mi sie podoba niewiem dlaczego kamerzyscie reka sie trzesla i czego sie tak strasznie bal, moze dowiemy sie o tym w nastepnym odcinku. Bardzo sie podoba i ma w sobie duzo realizmu.
Napisano 4 Maj 200519 l Ładną imprezka tam musiała być, że kac Cię trzymał tak długo a ręka wciąż drżała :D Teścik jak teścik... bardzo fajny :)