Bhaal Napisano 3 Maj 2005 Napisano 3 Maj 2005 zamieszczam animke ze schodami, które były na bitwie :) animacja zrobiona tak o, bez konkretnego celu (no może edukacyjnego :P), nic nie będe tutaj poprawiał już :) pzdr. 4 all PS. Animka jest baaardzo krótka :P http://www.maxdigital.pl/door.avi
RA Napisano 3 Maj 2005 Napisano 3 Maj 2005 LOL... To mnie zatkalo na pewien czas. 8| Jak by byla jeszcze dluzsza, to by bylo super, ale nic juz nie chcesz z nia robic. Szkoda. :D
Conrad Napisano 3 Maj 2005 Napisano 3 Maj 2005 Mi sie nawet bardzo podoba, podzloze wyglada dosc realistycznie
Chalek Napisano 3 Maj 2005 Napisano 3 Maj 2005 Rewelacja, mleczyk po lewej mnie rozwalil. Troche chyba to drga za szybko i za nerowowo, rozumiem, ze to "z reki", ale drgania sa chyba ciut za szybkie.
kozioo Napisano 3 Maj 2005 Napisano 3 Maj 2005 Szkoda tylko, że ta scenka dobrze wygląda tylko z tego ujęcia - nie myle się, prawda Bhaal? ;) Fotka rzutowana na siatkę (nawet relatywnie prostą) nie może wyglądać źle. Jeśli się myle, to oczywiscie wielkie gratulacje, bo scenka wygląda swietnie. Jeśli jednak mam racje, to ... nic - po prostu ciekawy teścik ;)
Bhaal Napisano 3 Maj 2005 Autor Napisano 3 Maj 2005 nie mylisz się :) testowałem to o czym piszesz i tracking kamery :P takie tylko tam próby, nic konkretnego w zasadzie :) pzdr.
Vorek Napisano 3 Maj 2005 Napisano 3 Maj 2005 no ładnie, ładnie, można by trochę jednak wydłużyć, poprawić ruch kamery i pomanipulować trochę głębią ostrości, ale tak wogóle to miodzio :)
domel31 Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Powiem jedno: Piekny KIT ze to jest w 3d robione :] Mam nadzieje ze tym tekstem ci niesamowicie przyslodzilem. Bardzo mi sie podoba niewiem dlaczego kamerzyscie reka sie trzesla i czego sie tak strasznie bal, moze dowiemy sie o tym w nastepnym odcinku. Bardzo sie podoba i ma w sobie duzo realizmu.
Bhaal Napisano 4 Maj 2005 Autor Napisano 4 Maj 2005 thx za komentarze :) hmm.. może kamerzysta pijany był ? :D
Kris_R Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Ładną imprezka tam musiała być, że kac Cię trzymał tak długo a ręka wciąż drżała :D Teścik jak teścik... bardzo fajny :)
Rekomendowane odpowiedzi