Napisano 3 Maj 200520 l zamieszczam animke ze schodami, kt贸re by艂y na bitwie :) animacja zrobiona tak o, bez konkretnego celu (no mo偶e edukacyjnego :P), nic nie b臋de tutaj poprawia艂 ju偶 :) pzdr. 4 all PS. Animka jest baaardzo kr贸tka :P http://www.maxdigital.pl/door.avi
Napisano 3 Maj 200520 l LOL... To mnie zatkalo na pewien czas. 8| Jak by byla jeszcze dluzsza, to by bylo super, ale nic juz nie chcesz z nia robic. Szkoda. :D
Napisano 3 Maj 200520 l Rewelacja, mleczyk po lewej mnie rozwalil. Troche chyba to drga za szybko i za nerowowo, rozumiem, ze to "z reki", ale drgania sa chyba ciut za szybkie.
Napisano 3 Maj 200520 l Szkoda tylko, 偶e ta scenka dobrze wygl膮da tylko z tego uj臋cia - nie myle si臋, prawda Bhaal? ;) Fotka rzutowana na siatk臋 (nawet relatywnie prost膮) nie mo偶e wygl膮da膰 藕le. Je艣li si臋 myle, to oczywiscie wielkie gratulacje, bo scenka wygl膮da swietnie. Je艣li jednak mam racje, to ... nic - po prostu ciekawy te艣cik ;)
Napisano 3 Maj 200520 l Autor nie mylisz si臋 :) testowa艂em to o czym piszesz i tracking kamery :P takie tylko tam pr贸by, nic konkretnego w zasadzie :) pzdr.
Napisano 3 Maj 200520 l no 艂adnie, 艂adnie, mo偶na by troch臋 jednak wyd艂u偶y膰, poprawi膰 ruch kamery i pomanipulowa膰 troch臋 g艂臋bi膮 ostro艣ci, ale tak wog贸le to miodzio :)
Napisano 4 Maj 200520 l Powiem jedno: Piekny KIT ze to jest w 3d robione :] Mam nadzieje ze tym tekstem ci niesamowicie przyslodzilem. Bardzo mi sie podoba niewiem dlaczego kamerzyscie reka sie trzesla i czego sie tak strasznie bal, moze dowiemy sie o tym w nastepnym odcinku. Bardzo sie podoba i ma w sobie duzo realizmu.
Napisano 4 Maj 200520 l 艁adn膮 imprezka tam musia艂a by膰, 偶e kac Ci臋 trzyma艂 tak d艂ugo a r臋ka wci膮偶 dr偶a艂a :D Te艣cik jak te艣cik... bardzo fajny :)
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto