Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

w ramach przerwy od mojego "big project'u ":) postanowilem zająć się troche organiką, powodem było rowniez przetestowanie Mayowego shadera miss fast skin..no i oto jest efekt. Początkowo chcialem go zmapowac i nadac mu takie naturalne textury ale szybko stwierdziłem ze to troche za duzo roboty i zostawiłem to tak jak jest,może kiedy indziej powroce do tego projektu i zrobie go takiego realniejszego..:) endżoj=]

Tyranid1.jpg

Tyranid2.jpg

Tyranid3.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tzn to jest bajerek pod nowego mentala w Mayi 6.5 ..w maxie slyszalem ze tez to jest,generealnie to sie nazywa Sub Surface Scattering

Napisano

Gdybym nie przeczytal Twojego postu to uznalbym ze zrobiles zdjecie jakiejs figurce ala Aliena :) Super bardzo mi sie podoba. A co do tekstur to popracuj bo zapewniam Cie ze warto...

Napisano

cos mu/jej/onemu :D sie swieci w pyszczku (pierwszy render)

shader fajny, model - skrupulatny - ale co to jest wogole :D

fajna pracka, pzdr.

Napisano

Eh ujecie to dales kijowe, ciezko powiedziec co to wogole jest.

Mogles urozmaicic troche texture bo jest monotonna i zlewa sie w jedna "kupe" :)

A co do modelu to jest swietny ;)

Napisano

sss jest uzywany od dawna i nie wydaje mi sie zeby w mentalu 6.5 pod majke zostal wprowadzony poraz pierwszy :)

co do textur to podobja mi sie , model bardzo zajebisty :)

Napisano

sss standardowo jest już od mental`a 3.3

Materiał bardzo ładny (szczególnie ostatnia wersja :) )

ps. dasz jakąś "siateczkę"?

Napisano

ano bylo to juz wczesniej,czytalem kieyds jakis tutek i myslalem ze to jest w tym nowszym mentalu..:)

dzieki za kommenty,wezme je pod uwage przy pozniejszych poprawkach..ale to napewno nie w nablizszym czasie:)

A oto siatka:

siata.jpg

Napisano

no..figury woskowej to moze i nie ale napewno mial bys to jakis jednolity kolor, dla uzyskania efektu figurki..no ale spoko,kiedys do niego powroce i pobawie sie dalej w materiał..

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności