Pionier Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 witam. Zaczelo sie od gradientu w ps, pozniej jakos polecialo. Rybke zrobilem w zB. Projekt "lajtowy/jednodniowy" do ktorego raczej nie bede wracal, mila odskocznia od modelowania czolgu Is-2. No i tyle, po prostu :)... Pozdrawiam Pionier.
Falcrum Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 Znasz moją opinie. 2'ka lepsiejsza. Ogolnie fajna praca. Zawsze to jakiś przerywnik. ;) Pozdr
Tajemniczy_pan Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 to w końcu rybke zrobiłeś w zbrush, czy znalazłeś na google bo nie rozumiem, ale i tak wypas:p
Salvator Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 a wiec czesc. rybcia ladna, ladniejsza od czolgu ;]
Ania Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 sympatyczna. pierwsza wersja kolorystycznie mi sie bardziej podoba. no i bardzo ladna woda.
Predator Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 rybka wydaje sie byc plaska jak papier :) ale o 4fun . Bardzo kolorowo , mi tam sie podoba. :]
DeeXteR Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 RYBCIA! :P fajne 1szy obrazek ma fajny colorize wody ale rybcia nie bardzo pasuje to jest jakas szmaciana rybka bo ogon ma ze sztruksu :) Pozdrawiam
Pionier Napisano 15 Maj 2005 Autor Napisano 15 Maj 2005 na wstepie powiem ze poprawilem usmiech i zmienilem czcionke :), wiecej zmian nie bedzie. Ogolnie mowiac rybka miala byc bardziej "rysunkowa" niz "prawdziwa", cieszy mnie ze w miare sie podoba :) dzieki za posty ps. ze tez ja zawsze musze trafiac na moment kiedy inni wrzucaja cuda robione na bitwe CGtalk :P... Pozdrawiam Pionier.
Vorek Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 aż mi się chumor poprawił od patrzenia :) przyjamne, bardzo :) Pozdrawiam
RA Napisano 15 Maj 2005 Napisano 15 Maj 2005 Nareszcie jakas powazna praca, a nie jakies tam czolgi. :D Bardzo mi sie podoba, glownie kolorystycznie.
Rekomendowane odpowiedzi