Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Troche mi zeszło z renderem ale w koncu jest,

Obiektywne i subiektywne uwagi mile widziane,

pozdrawiam.

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
a tak wlasciwie to jak takie rozmycie zrobic? :)
DOFem lub w ps'ie ;-)

to takie coś na górze i dole zegarka(takie okrągłe) potraktowałbym chamferem, ogolnie 4+/6.

Napisano

zgadzam sie z przedmowcami co do Dof. od siebie dodam: ladny material metalu, ladna tarcza (choc dziwnie blisko szkielka) wskazowki maja jakby zerowa grubosc :D i datownik powinien byc troszke ponizej tarczy, a wyglada jakby byl jej czescia, tylko troszke wgnieciona. w sumie bardzo mila praca.

pzdr.

Napisano

No to tak:

1) Ten dof jest beeee

2) Nie miem czy nie było by lepiej jakby bransoleta była bardziej matowa tylko te łączenia błyszczące (szkoda że to galeria)

Ogółem to tak jak poprzednicy 4+

Napisano

dzieki za wszystkie opinie, bedą bardzo pomocne przy nastepnej pracy. Mam zamiar skorygować jeszcze kolor bo faktycznie cos jest nie tegos (co na innem monitorze to inaczej wygląda :DD).

Co do głębi ostrości, czy ktoś wie jak dorobić głębie ostrości np. w photoshopi-e, wspomne ze nie interesują mnie płatne pluginy :), tne koszty.

nizej wersja bez blura.

pozdrawiam.

Napisano

zegarek mi się bardzo podoba. z jedną uwagą: wydaje mi się, że coś jest "nie halo" w okolicach datownika - jest tam taki cień, którego chyba nie powinno być.

kompozycja jakoś mi nie leży: podłoga w głębi powinna chyba bardziej "uciekać" - może inne ustawiene perspektywy by pomogło... weź pod uwagę, że to ma udawać fotografię niewielkiego przedmiotu wykonaną z bardzo bliska.

no ale moje pierwsze wrażenie było: "wow"

Napisano

dzieki za wszystkie posty,

mistrz -u3d ---> tak to jest zrobione mapą raytrace/reflect z ustawionyn parametrem -attennation-inverse sqare- wrzucona w slot mapy falloff

Napisano

aj aj, to, ze wczesniej DoF byl za duzy nie znaczy, ze dobrze usunac go zupelnie;P ladny zegarek:) nie wiem czy bardziej "subtelne" podloze nie byloby lepsze, troche odciaga mi wzrok od zegarka

pzdr.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności