Jump to content

Obiekt 3d: Zegarek

Recommended Posts

zgadzam sie z przedmowcami co do Dof. od siebie dodam: ladny material metalu, ladna tarcza (choc dziwnie blisko szkielka) wskazowki maja jakby zerowa grubosc :D i datownik powinien byc troszke ponizej tarczy, a wyglada jakby byl jej czescia, tylko troszke wgnieciona. w sumie bardzo mila praca.

pzdr.

dzieki za wszystkie opinie, bedą bardzo pomocne przy nastepnej pracy. Mam zamiar skorygować jeszcze kolor bo faktycznie cos jest nie tegos (co na innem monitorze to inaczej wygląda :DD).

Co do głębi ostrości, czy ktoś wie jak dorobić głębie ostrości np. w photoshopi-e, wspomne ze nie interesują mnie płatne pluginy :), tne koszty.

nizej wersja bez blura.

pozdrawiam.

zegarek mi się bardzo podoba. z jedną uwagą: wydaje mi się, że coś jest "nie halo" w okolicach datownika - jest tam taki cień, którego chyba nie powinno być.

kompozycja jakoś mi nie leży: podłoga w głębi powinna chyba bardziej "uciekać" - może inne ustawiene perspektywy by pomogło... weź pod uwagę, że to ma udawać fotografię niewielkiego przedmiotu wykonaną z bardzo bliska.

no ale moje pierwsze wrażenie było: "wow"

aj aj, to, ze wczesniej DoF byl za duzy nie znaczy, ze dobrze usunac go zupelnie;P ladny zegarek:) nie wiem czy bardziej "subtelne" podloze nie byloby lepsze, troche odciaga mi wzrok od zegarka

pzdr.

• Create New...

Important Information

We are using cookies. Read about our Privacy Policy