Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

waz kolega, Tobiasz Rychanicz, zobaczyl mnie na cgtalk, i powiedzial ze powinieniem to tu tez pokazac...

jestem z finlandii, mam polskich rodzicow, wiec mowie po polsku, teraz mieszkam w szwajcarii...

to moj drugi model w mojej karierze, wszystko zrobione jest w Cinema 4d R8.5, mam nadzieje ze wam sie podoba...

caly WIP zdokumentowany jest tu

WIP Nokia 7200

a oto final

Nokia 7200 Final

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

nie widziałem jej nigdy na oczy, ale te przyciski z czerwonąi zielonąs słuchawkąsa troche brzydkie. Mam takie wrażenie, że ta górna klaspa na pieewszej z lewej sie rozszerza idą ku górze, ale to może wrażenie. Czy naprawdę, w tej środkowej siętak wszysctko odbija i czy ma w rzeczywistości taki połysk na klawiszach? Co do środkowego, hmm, jesli to lcd, to chyba nie powionno go byćwidaćpod tym kątem, albo ja sie nie znam.

Napisano

ja mam ja w reku ;) tak ze klawische tak blyscza, co z ta klaspa? nie rozumiem co chcez powiedziec? nie rozumiem dleczego nie powinno tego displaya widac pod tym katem??

Napisano

klaspa sorki za blad podczas pisania, klapka, a jesli chodzi o wyswietlacz to na niektorych nie widac pod takim kątem, ale skoro masz ją w ręku to ja sie do niczego nie czepiam w takim razie (chyba, ze siatka pozniej)i podziwiam dalej.

Napisano

widze że sie zadomowiłes ;)

ja dorzuce jeszcze te 2 bo wyglądają naprawde pożądnie ;)

nokia05.jpg

nokia08.jpg

no co do shaderków to juz pisałem że naprawde fajna robota ;)

pozdrawiam

Napisano

nie wiem czego sie tu czepiacie, jak dla mnie kawal porzadnej roboty i jak czytalem WIP'a to zauwazylem ze duzo czasu poswieciles na testy i to sie liczy-cierpliwosc

Napisano

hindus: :) super ze ci sie podoba, to duzo czasu mnie kosztowalo, ale sporo sie nauczylem

lonek6: zawsze ktos sie czepia :D niektorym nie podoba sie cala szene... ale to mi nic nie robi, to moje dzielo, i na moj gust udalo mi sie ;)

Napisano

Powiem taK: model ogólnie na 5/6 teksturki nadrabiają reszte, naprawde dobra robota z tymi teksturkami. Mam pytanie czy mógłbyś zrobić taki mały making of na ich temat?

Napisano

ale ruch tutaj ;)

Arthi76: dziekuja za komentarz ;)

hindus: niebieskogo, mowisz o tym glownym co na telefonie?

Bacry: no mi sie tez bardzo podobaja, ale dla niektorych to nie final tylko jescze wip :) ale bardzo latwo je zrobic bo nie trzebe sie martwic o swiatlo ani textury ;)

max_1989: dziekuje, super ze ci sie podoba... o co ci chodzi z tym making of... cala dokumentacja jest pod linkiem na pierwszej stronie...

Drab: one zostaly zmodelowane... wie troche glupio ale nie umiem inaczej... poprosty spline polozony na klawiaturze i extrude... nic trudnego

dziekuje bardzo za te mile komentarze, to nowa motywajca dla mnie :)

Napisano

heh... Tyle tych komorek... :)

Telefon brzydki wybrales, ale wykonanie jest bardzo dobre. Strasznie mi sie podoba ten render. :)

pozdrawiam

Napisano

sorry trwalo chwile zanim sie zebralem do tego :) mam nadzieje ze nadal macie ochote na ustawiena tego materialu.... uwage czase renderow exploduja ;)

oto ustawienia

mam nadziejie ze wam pomoglem :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności