Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

waz kolega, Tobiasz Rychanicz, zobaczyl mnie na cgtalk, i powiedzial ze powinieniem to tu tez pokazac...

jestem z finlandii, mam polskich rodzicow, wiec mowie po polsku, teraz mieszkam w szwajcarii...

to moj drugi model w mojej karierze, wszystko zrobione jest w Cinema 4d R8.5, mam nadzieje ze wam sie podoba...

caly WIP zdokumentowany jest tu

WIP Nokia 7200

a oto final

Nokia 7200 Final

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie widziałem jej nigdy na oczy, ale te przyciski z czerwonąi zielonąs słuchawkąsa troche brzydkie. Mam takie wrażenie, że ta górna klaspa na pieewszej z lewej sie rozszerza idą ku górze, ale to może wrażenie. Czy naprawdę, w tej środkowej siętak wszysctko odbija i czy ma w rzeczywistości taki połysk na klawiszach? Co do środkowego, hmm, jesli to lcd, to chyba nie powionno go byćwidaćpod tym kątem, albo ja sie nie znam.

Napisano
  • Autor

ja mam ja w reku ;) tak ze klawische tak blyscza, co z ta klaspa? nie rozumiem co chcez powiedziec? nie rozumiem dleczego nie powinno tego displaya widac pod tym katem??

Napisano

klaspa sorki za blad podczas pisania, klapka, a jesli chodzi o wyswietlacz to na niektorych nie widac pod takim kątem, ale skoro masz ją w ręku to ja sie do niczego nie czepiam w takim razie (chyba, ze siatka pozniej)i podziwiam dalej.

Napisano
  • Autor

ok, dobra, nie chce wam sie isc na druga stroge i poszukac siatki.. a wiec, prosze

nokia21.jpg

pare innych ilustracji

nokia28.jpg

nokia29.jpg

Napisano

widze że sie zadomowiłes ;)

ja dorzuce jeszcze te 2 bo wyglądają naprawde pożądnie ;)

nokia05.jpg

nokia08.jpg

no co do shaderków to juz pisałem że naprawde fajna robota ;)

pozdrawiam

Napisano

nie wiem czego sie tu czepiacie, jak dla mnie kawal porzadnej roboty i jak czytalem WIP'a to zauwazylem ze duzo czasu poswieciles na testy i to sie liczy-cierpliwosc

Napisano
  • Autor

hindus: :) super ze ci sie podoba, to duzo czasu mnie kosztowalo, ale sporo sie nauczylem

lonek6: zawsze ktos sie czepia :D niektorym nie podoba sie cala szene... ale to mi nic nie robi, to moje dzielo, i na moj gust udalo mi sie ;)

Napisano

ja sie nie czepiam :P pracka naprawde spoko, mógłbyś sie podzielić ustawieniami niebieskiego shaderka ;)

Napisano

Powiem taK: model ogólnie na 5/6 teksturki nadrabiają reszte, naprawde dobra robota z tymi teksturkami. Mam pytanie czy mógłbyś zrobić taki mały making of na ich temat?

Napisano
  • Autor

ale ruch tutaj ;)

Arthi76: dziekuja za komentarz ;)

hindus: niebieskogo, mowisz o tym glownym co na telefonie?

Bacry: no mi sie tez bardzo podobaja, ale dla niektorych to nie final tylko jescze wip :) ale bardzo latwo je zrobic bo nie trzebe sie martwic o swiatlo ani textury ;)

max_1989: dziekuje, super ze ci sie podoba... o co ci chodzi z tym making of... cala dokumentacja jest pod linkiem na pierwszej stronie...

Drab: one zostaly zmodelowane... wie troche glupio ale nie umiem inaczej... poprosty spline polozony na klawiaturze i extrude... nic trudnego

dziekuje bardzo za te mile komentarze, to nowa motywajca dla mnie :)

Napisano

mam tylko nadzieje że to nie ostatnia twoja pracka na tym forum i że będziesz nas regularnie odwiedzał ;) pozdro.

Napisano

heh... Tyle tych komorek... :)

Telefon brzydki wybrales, ale wykonanie jest bardzo dobre. Strasznie mi sie podoba ten render. :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

sorry trwalo chwile zanim sie zebralem do tego :) mam nadzieje ze nadal macie ochote na ustawiena tego materialu.... uwage czase renderow exploduja ;)

oto ustawienia

mam nadziejie ze wam pomoglem :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.