Napisano 25 Maj 200519 l Firma Platige postanowiła wydać "Sztuke spadania" na dvd. Na płycie znajdą się: "Sztuka spadania" w trzech wersjach jakościowych, film dokumentalny pokazujący animatik itp. oraz komiks. DVD bedzie dostępne od 16 czerwca i będzie kosztować 19.90 Specyfikacja techniczna: Czas: 6 min (film), 70 min (dodatki) Format płyty: DVD-9 PAL Typ płyty: 1-stronna 2-warstwowa Strefa regionalna: 0 Dźwięk: Dolby Digital 5.1, DTS, 5.1 Circle Surround Format obrazu: 16:9 (1.85:1, anamorficzny) Języki: polski, angielski Napisy: polskie, angielskie, hiszpańskie, francuskie, chińskie A oto link: Sztuka Spadania na DVD
Napisano 25 Maj 200519 l wow, za 19.99 takie dzieło, bardzo fajnie, jak sie pojawi odrazu kupuje !!! Tylko gdzie będzie to mozna kupic ?
Napisano 25 Maj 200519 l 20 zl szkoda ze nie 30 i Katerdre mogli by dozucc... ale cena naprawde boska
Napisano 25 Maj 200519 l Autor 20 zl szkoda ze nie 30 i sztuke spadania mogli by dozucc... ale cena naprawde boska baldack lepjej przeczytaj to co napisałeś, troche bez sensu
Napisano 25 Maj 200519 l Fajnie fajnie też kupie tak na marginesie to chyle czoła Tomkowi i ekipie, powinni wziąść się za jakiś filmik typu "shrek" bajka dla dzieci i dorosłych, bo wydaje mi się że mają możliwości!!!!!
Napisano 25 Maj 200519 l Firma Fallen Art postanowiła wydać "Sztuke spadania" na dvd. taki szczegół - firma nazywa się Platige...
Napisano 26 Maj 200519 l heh Fallent art to nic innego jak zangielszczony tytuł sztuki spadania ;] hehe kozioo, późno było :)
Napisano 26 Maj 200519 l baldack lepjej przeczytaj to co napisałeś, troche bez sensu chodzilo mi o Katedre:P hehe
Napisano 26 Maj 200519 l Khe, khe Baldack: Katedre, to chyba mozna kupic teraz gdzieniegdzie po supermarketach za 9.99 zl. Tez tanioszka. A pelna lista dodatkow na plytce "Sztuka Spadania" tutaj - http://fallen-art.com/dvd/index_pl.html - daje bo cos nikt nie podlinkowal, kheh. salutt Dziadek Stal
Napisano 26 Maj 200519 l > http://fallen-art.com/dvd/index_pl.html Ja osobiscie to sie bardzo ciesze.
Napisano 26 Maj 200519 l Autor jak byś dobrze spojrzał to w pierwszym poście jest link, no cóż niektórzy czytać nieumjeją;-))
Napisano 26 Maj 200519 l david14: khe, khe, ja juz stary, oczy nie te, kjhyryhy do grobu pora a nie na forum. Jakos mi link umknal i tyla, panocku. Bacry - zaraz tam nie zaglada, zaglada tylko malo gada. salutt dziadek stal
Napisano 26 Maj 200519 l Wypas ten film napewno bedzie trzeba kupic, tylko czy bedzie odrazu dostępna wszędzie :p
Napisano 26 Maj 200519 l Autor dziadek stal-> spox:-) a może punkcik za newsa?? tam jest napisane że za newsa dostane punkcik...
Napisano 27 Maj 200519 l Autor wy jesteście smieszni jak sie zapytałem o punkcik to wszyscy umilkli :-((