Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Dzieki za posty!!

Originally posted by honzik

natomiast co do scenerii bardziej widziałbym to gdzieś na zewnątrz, jakiś futurystyczny widok, skały, wzgórza z dziwnymi antenami, przekaźnikami i rozbitym pojazdem latającym w tle, wahadłowiec wojskowy NASA i te sprawy

Ale ja chcialbym jeszcze to skonczyc w tym wcieleniu:)

Originally posted by pirx

zolnierz extra ale nie wyglada na zdolnego do noszenia bojowego rynsztunku.

Co masz na mysli? Jego ubiur czy posture?

• Odpowiedzi 128
  • Wyświetleń 12,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Co powiecie na postnuklearnego glana by aNdREa?:) Mam zamiar dac wiecej ramion stelarzowi

warrior13.jpg

Napisano

hmm butek spoko [rotfl2] może zarzucisz jakąś klamre do zapinania jak w typowych wojskowych glanach - - - - pozdrowionka

Napisano
  • Autor

Zdecydowalem sie na spore zmiany a-propo buta, mam nadzieje na lepsze

warrior14.jpg

Napisano

no pewnie ze lepsze :))) kiedy stwierdzisz ze bedzie koniec pracy?? i kiedy texturki?:)

pozdr

Napisano

No no no spoko ci to wyszlo zajebioza buciki tak dalej :)

P.S.

To nowy typ armii polskiej ??:)

Napisano

Mała uwaga odnośnie karabinka - fajny ale totalnie niepraktyczny. Jak sobie wyobrazasz trzymac go za rekojesc, gdy magazynek jest blizej ? Strasznie bedzie przeszkadzal temu dzielnemu wojakowi :)

Napisano
  • Autor

Chaos: dzieki, mozliwe ze to bedzie armia polska, ale dopiero po wojnie nuklearnej:)

Monster: wzorowalem sie na karabinie, do ktorego cholera linka zgubilem. Ja sie na broni nie znam wiec po prostu skopiowalem uklad, mozliwe ze tamten karabin byl jakis specjalny, moze dla leworecznych:) Jeszcze poszukam.... (jakis thomson czy tommy)

Pablo: wtedy kiedy przestaniecie znajdywac bledy:) i wtedy kiedy sam bede zadowolony. Chcialbym jeszcze cos dadac, moze jakis granat.

Napisano

SPoko pomysl granacik i dodaj noza :) takiego jak mial RAmbo :) i biedzie Rambo 2003 :)[rotfl][rotfl][lol][lol]

Napisano
  • Autor

Co prawda nie wiem czy taki jak rambo ale jakbys sie przyjrzal to norzyk ma swoje miejsce[spox]

Napisano
  • Autor

Niestety ucho mi nie bardzo wychodzi, bede jeszcze probowal ale to moze byc dla mnie powazny powazny problem:mad:

unwarp.jpg

Napisano
  • Autor

Ok, update. Narazie tylko glowa. Czekam na komentarze

PS: Pablo zaczalem teksturowanie i zapomnialem powiedziec, wiec mowie:)

warrior15.jpg

Napisano
  • Autor

Zarost uwidocznilem (bo byl), blizny dodalem. Jeszcze jakies zyczenia bo chcialbym leciec dalej? (jak siedze caly czas nad 1 rzecza to robie coraz wiecej poprawek az w koncu sie wkurzam i wlaczam jakas gierke zeby sie odstresowac:))

warrior15a.jpg

Napisano

Witam :) Zgadzam sie z blood_brother\'em co do oczu i poprawilbym brwi.

-pozdrawiam Barył :)

Napisano

Moze zmien teksturke oczu bo dalej sa mdle.. a co do brwi moglyby byc gestsze

-pozdrawiam Barył :)

Napisano

Właśnie. Te oczy na początku były fajnie przekrwione, a teraz wygląda na wyspanego:) A zbroja, to myślę, że ciekawsza byłaby zardzewiała.

Napisano
  • Autor

Zeby nie bylo ze prace ustaly drobny update. Oczy mam nadzieje ze wreszcie beda sie podobac

warrior15b.jpg

Napisano

Wzbogaciłbym tu troszeczke bump-mapę. Jakieś zmarszczki... lekko podkrążone oczy... troszkę brudu... Życie na pustkowiu po wojnie atomowej nie należy do najlżejszych [yes]

Napisano
  • Autor

KK: dzieki za komentarz. Jako ze w ostatecznej scenie postac bedzie pokazana w calosci tak czy inaczej nie bedzie widac zbyt wielu szczegolow na twarzy. Zastanowie sie nad tymi podkrazonymi oczami:)

Poczatek teksturowania zbroi. Jakie sa wasze odczucia[co?]

warrior16.jpg

Napisano

Wypas pracka, super stroik mu zrobiłaś !! Gdzie można taki kupić??

Napisano
  • Autor

Dzieki za komentarze, postaram sie wznowic prace. Myslalem ze w wakacje bede mial wiecej czasu:) Co do twarzy kolejna osoba mi to pisze:) Ale chyba zostawie jak jest, z zalorzenia mial byc powazny ale nie wkurzony.

Napisano
  • Autor

Taka sobie pozycje wyobrazam i nie czepiajcie sie ze by nie utrzymal tej giwery w 1 rece, powiedzmy ze jest zrobiona z lekkich stopow metali:) Zabieram sie spowrotem za teksturki.

warrior18.jpg

Napisano

mi ta giwera baredziej podchodzi na dwu-reczna...jakos dziwnie ga trzyma...jakby troche na skos jest prezkrecona...

pozdr

Napisano
  • Autor

Wlasnie robie rendering ze zgieta reka gdzie mam nadzieje nie bedzie tego efektu. Giwera jest 2 reczna ale wzial ja w 1 do zdjecia;)

Napisano
  • Autor

I wyszlo cos takiego przy okazji w lepszej jakosci i zmienionym kadrem.

warrior19.jpg

Napisano

a pokaz to z gory :P bo nadal mam takie wrazenie...

pzodr

Napisano

hmmm no niby jest dobrze:P, ale jakos dziwnie hehe :D...a nie mozesz mu dac spluwy jednorecznej ?:P

pozdr

Napisano
  • Autor

Niby moge ale po 1 musialbym ja zrobic po 2 ta mam juz zrobiona. Sam nie wiem. Moze ja jakos skrocic, dac walory uzi?

Napisano

Jeżeli spluwa ma być jedno ręczna to kolba musi być krótsza. Tak jest zawsze. I nie chodzi o masę tylko o linie celowania.

Napisano

spoko, daj texturke broni i moze popraw ta czesc co dotyka ramienia soldiera (chodzi mi o bron) i otoczenbie i pracka qlowa!!!

powodzenia[heej]

Napisano

e tam krotsza, gnat ma byc wielki :-) Przecie gość ma egzoszkielet i może sobie chainguna w jednej ręce trzymać. Teraz jets fajnie ze zgięta ręką. ewentualnie daj magazynek z przody i juz niebędzie kłootu :) no i jeszcze granatnik wielki pod lufą

Napisano

Fajna postać i wieje z niej Fallout\'em:BOS. Spluwa wymodelowana świetnie ale troche za mała, zgadzam się z poprzednikiem, żę mógłby być to jakiś chaingun lub minigun lub coś abstreakcyjnego tylko big one. Jestem ciekawy czy grałeś w jakiegoś Fallouta??

Bo postać bardzo podobna do tej.

minigun.jpg

Czekam na dalsze rendery, powodzenia w dalszej pracy.

Napisano
  • Autor

W fallouty sie sporo zagrywalem. Ale najwiecej katowalem taktiksa przez siec. Jestem nawet zalorzycielem klanu:D

Update. Odkurzylem katalog z maxem. Oto efekty. Macie moze jakis pomysl zeby teksturka zbroi nie byla taka nudna jak sie zapowiada, w sensie: cos oprocz rdzy, brudu i metalu?

warrior22a.jpg

Napisano

jak dla mnie to bardziej wyglada na plastik niz an metal...moze dalbys hmm jakies duperel..przyciski..kabelki itd? wiesz wkonci to Sci-Fi :)

pzodr

Napisano

A mi się nie podoba element który zasłania jego kochonesy taki twardziel a taka dziwna osłona na jajka jakaś taka mała bez wyrazu tak jak by nic tam nie miał. Praca jest spoko, i mi się podoba.

- jesli jest to karabinek to raczej niech go trzyma w 2 rękach a nie w jednej jak celuje i strzela bo tak to wygląda śmiesznie..........:D

Napisano
  • Autor

Musze przyznac ze wkurzajace jest jak komentarze o modelowanie zaczynaja sie wtedy kiedy juz dawno zaczalem teksturowac[spox] W zwiazku z tym jajka koles bedzie mial jakie ma, i tak za dlugo robie ta prace:|

Napisano

zrob z kolesia dziewczynke :D budowa bardziej by odpowiadalo [piwo]

Napisano
  • Autor

Updt. Mam nadzieje ze tekstura metalu jest teraz bardziej przekonywujaca. Elementy czerwone czekaja na swoja kolej w photoshopie.

warrior23.jpg

Napisano

Cze :) no to tak:

Prawa reka za dluga, lewa troche z akrotka i lewy naramiennik za duzy.Korpus troche za dlugi.Uda za chude.Reszta spoko :)

-pozdro :)

Napisano

no juz moze byc :))..tylko te czerwone czesci mi nie pasuja..one maja byc takie plastikowe? czy metal? jesli metal to zonk :P

pozdr