Dr. eA Napisano 17 Czerwiec 2003 Autor Napisano 17 Czerwiec 2003 Dzieki za posty!! Originally posted by honzik natomiast co do scenerii bardziej widziałbym to gdzieś na zewnątrz, jakiś futurystyczny widok, skały, wzgórza z dziwnymi antenami, przekaźnikami i rozbitym pojazdem latającym w tle, wahadłowiec wojskowy NASA i te sprawy Ale ja chcialbym jeszcze to skonczyc w tym wcieleniu:) Originally posted by pirx zolnierz extra ale nie wyglada na zdolnego do noszenia bojowego rynsztunku. Co masz na mysli? Jego ubiur czy posture?
Dr. eA Napisano 18 Czerwiec 2003 Autor Napisano 18 Czerwiec 2003 Co powiecie na postnuklearnego glana by aNdREa?:) Mam zamiar dac wiecej ramion stelarzowi
blood_brother Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 Bucik spoko tylko WIECEJ SZNORUWEK:) i je pokrzyzuj.
honzik Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 hmm butek spoko [rotfl2] może zarzucisz jakąś klamre do zapinania jak w typowych wojskowych glanach - - - - pozdrowionka
Dr. eA Napisano 20 Czerwiec 2003 Autor Napisano 20 Czerwiec 2003 Zdecydowalem sie na spore zmiany a-propo buta, mam nadzieje na lepsze
Pablo Napisano 21 Czerwiec 2003 Napisano 21 Czerwiec 2003 no pewnie ze lepsze :))) kiedy stwierdzisz ze bedzie koniec pracy?? i kiedy texturki?:) pozdr
ChaoS Napisano 21 Czerwiec 2003 Napisano 21 Czerwiec 2003 No no no spoko ci to wyszlo zajebioza buciki tak dalej :) P.S. To nowy typ armii polskiej ??:)
Monster Napisano 21 Czerwiec 2003 Napisano 21 Czerwiec 2003 Mała uwaga odnośnie karabinka - fajny ale totalnie niepraktyczny. Jak sobie wyobrazasz trzymac go za rekojesc, gdy magazynek jest blizej ? Strasznie bedzie przeszkadzal temu dzielnemu wojakowi :)
Dr. eA Napisano 21 Czerwiec 2003 Autor Napisano 21 Czerwiec 2003 Chaos: dzieki, mozliwe ze to bedzie armia polska, ale dopiero po wojnie nuklearnej:) Monster: wzorowalem sie na karabinie, do ktorego cholera linka zgubilem. Ja sie na broni nie znam wiec po prostu skopiowalem uklad, mozliwe ze tamten karabin byl jakis specjalny, moze dla leworecznych:) Jeszcze poszukam.... (jakis thomson czy tommy) Pablo: wtedy kiedy przestaniecie znajdywac bledy:) i wtedy kiedy sam bede zadowolony. Chcialbym jeszcze cos dadac, moze jakis granat.
ChaoS Napisano 21 Czerwiec 2003 Napisano 21 Czerwiec 2003 SPoko pomysl granacik i dodaj noza :) takiego jak mial RAmbo :) i biedzie Rambo 2003 :)[rotfl][rotfl][lol][lol]
Dr. eA Napisano 21 Czerwiec 2003 Autor Napisano 21 Czerwiec 2003 Co prawda nie wiem czy taki jak rambo ale jakbys sie przyjrzal to norzyk ma swoje miejsce[spox]
ChaoS Napisano 21 Czerwiec 2003 Napisano 21 Czerwiec 2003 zwracam honorek przegapilem ok to tylko granata i looz :)
Dr. eA Napisano 23 Czerwiec 2003 Autor Napisano 23 Czerwiec 2003 Niestety ucho mi nie bardzo wychodzi, bede jeszcze probowal ale to moze byc dla mnie powazny powazny problem:mad:
Dr. eA Napisano 25 Czerwiec 2003 Autor Napisano 25 Czerwiec 2003 Ok, update. Narazie tylko glowa. Czekam na komentarze PS: Pablo zaczalem teksturowanie i zapomnialem powiedziec, wiec mowie:)
SCORPI Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 dodaj mu może jakieś blizny jak żołnierz i zarost...
Dr. eA Napisano 25 Czerwiec 2003 Autor Napisano 25 Czerwiec 2003 Zarost uwidocznilem (bo byl), blizny dodalem. Jeszcze jakies zyczenia bo chcialbym leciec dalej? (jak siedze caly czas nad 1 rzecza to robie coraz wiecej poprawek az w koncu sie wkurzam i wlaczam jakas gierke zeby sie odstresowac:))
blood_brother Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Te oczy sa jakies takie mdle, albo mi sie wydaje.
Barył Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 Witam :) Zgadzam sie z blood_brother\'em co do oczu i poprawilbym brwi. -pozdrawiam Barył :)
Dr. eA Napisano 26 Czerwiec 2003 Autor Napisano 26 Czerwiec 2003 A zbrojke zrobic srebrno-rdzawa czy moze pokryta lakierem?[co?]
Barył Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 Moze zmien teksturke oczu bo dalej sa mdle.. a co do brwi moglyby byc gestsze -pozdrawiam Barył :)
Gość Połki Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 Właśnie. Te oczy na początku były fajnie przekrwione, a teraz wygląda na wyspanego:) A zbroja, to myślę, że ciekawsza byłaby zardzewiała.
Dr. eA Napisano 13 Lipiec 2003 Autor Napisano 13 Lipiec 2003 Zeby nie bylo ze prace ustaly drobny update. Oczy mam nadzieje ze wreszcie beda sie podobac
Krzysztof Kucharz Napisano 13 Lipiec 2003 Napisano 13 Lipiec 2003 Wzbogaciłbym tu troszeczke bump-mapę. Jakieś zmarszczki... lekko podkrążone oczy... troszkę brudu... Życie na pustkowiu po wojnie atomowej nie należy do najlżejszych [yes]
Dr. eA Napisano 14 Lipiec 2003 Autor Napisano 14 Lipiec 2003 KK: dzieki za komentarz. Jako ze w ostatecznej scenie postac bedzie pokazana w calosci tak czy inaczej nie bedzie widac zbyt wielu szczegolow na twarzy. Zastanowie sie nad tymi podkrazonymi oczami:) Poczatek teksturowania zbroi. Jakie sa wasze odczucia[co?]
Laser Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 Wypas pracka, super stroik mu zrobiłaś !! Gdzie można taki kupić??
Dr. eA Napisano 23 Lipiec 2003 Autor Napisano 23 Lipiec 2003 Dzieki za komentarze, postaram sie wznowic prace. Myslalem ze w wakacje bede mial wiecej czasu:) Co do twarzy kolejna osoba mi to pisze:) Ale chyba zostawie jak jest, z zalorzenia mial byc powazny ale nie wkurzony.
Dr. eA Napisano 24 Lipiec 2003 Autor Napisano 24 Lipiec 2003 Taka sobie pozycje wyobrazam i nie czepiajcie sie ze by nie utrzymal tej giwery w 1 rece, powiedzmy ze jest zrobiona z lekkich stopow metali:) Zabieram sie spowrotem za teksturki.
Pablo Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 mi ta giwera baredziej podchodzi na dwu-reczna...jakos dziwnie ga trzyma...jakby troche na skos jest prezkrecona... pozdr
Dr. eA Napisano 24 Lipiec 2003 Autor Napisano 24 Lipiec 2003 Wlasnie robie rendering ze zgieta reka gdzie mam nadzieje nie bedzie tego efektu. Giwera jest 2 reczna ale wzial ja w 1 do zdjecia;)
Dr. eA Napisano 24 Lipiec 2003 Autor Napisano 24 Lipiec 2003 I wyszlo cos takiego przy okazji w lepszej jakosci i zmienionym kadrem.
Pablo Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 a pokaz to z gory :P bo nadal mam takie wrazenie... pzodr
Dr. eA Napisano 24 Lipiec 2003 Autor Napisano 24 Lipiec 2003 Poprawilem jeszcze bardziej. Aktualny stan:
Pablo Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 hmmm no niby jest dobrze:P, ale jakos dziwnie hehe :D...a nie mozesz mu dac spluwy jednorecznej ?:P pozdr
Dr. eA Napisano 24 Lipiec 2003 Autor Napisano 24 Lipiec 2003 Niby moge ale po 1 musialbym ja zrobic po 2 ta mam juz zrobiona. Sam nie wiem. Moze ja jakos skrocic, dac walory uzi?
Bacry Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 Jeżeli spluwa ma być jedno ręczna to kolba musi być krótsza. Tak jest zawsze. I nie chodzi o masę tylko o linie celowania.
inespew Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 jak dla mnie jest spoko, jeszcze tylko jakieś otoczenie
kulexy Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 spoko, daj texturke broni i moze popraw ta czesc co dotyka ramienia soldiera (chodzi mi o bron) i otoczenbie i pracka qlowa!!! powodzenia[heej]
Laser Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 e tam krotsza, gnat ma byc wielki :-) Przecie gość ma egzoszkielet i może sobie chainguna w jednej ręce trzymać. Teraz jets fajnie ze zgięta ręką. ewentualnie daj magazynek z przody i juz niebędzie kłootu :) no i jeszcze granatnik wielki pod lufą
Frankot Napisano 28 Lipiec 2003 Napisano 28 Lipiec 2003 Fajna postać i wieje z niej Fallout\'em:BOS. Spluwa wymodelowana świetnie ale troche za mała, zgadzam się z poprzednikiem, żę mógłby być to jakiś chaingun lub minigun lub coś abstreakcyjnego tylko big one. Jestem ciekawy czy grałeś w jakiegoś Fallouta?? Bo postać bardzo podobna do tej. Czekam na dalsze rendery, powodzenia w dalszej pracy.
Dr. eA Napisano 10 Sierpień 2003 Autor Napisano 10 Sierpień 2003 W fallouty sie sporo zagrywalem. Ale najwiecej katowalem taktiksa przez siec. Jestem nawet zalorzycielem klanu:D Update. Odkurzylem katalog z maxem. Oto efekty. Macie moze jakis pomysl zeby teksturka zbroi nie byla taka nudna jak sie zapowiada, w sensie: cos oprocz rdzy, brudu i metalu?
Pablo Napisano 10 Sierpień 2003 Napisano 10 Sierpień 2003 jak dla mnie to bardziej wyglada na plastik niz an metal...moze dalbys hmm jakies duperel..przyciski..kabelki itd? wiesz wkonci to Sci-Fi :) pzodr
-=AjaS=- Napisano 11 Sierpień 2003 Napisano 11 Sierpień 2003 A mi się nie podoba element który zasłania jego kochonesy taki twardziel a taka dziwna osłona na jajka jakaś taka mała bez wyrazu tak jak by nic tam nie miał. Praca jest spoko, i mi się podoba. - jesli jest to karabinek to raczej niech go trzyma w 2 rękach a nie w jednej jak celuje i strzela bo tak to wygląda śmiesznie..........:D
Dr. eA Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Napisano 11 Sierpień 2003 Musze przyznac ze wkurzajace jest jak komentarze o modelowanie zaczynaja sie wtedy kiedy juz dawno zaczalem teksturowac[spox] W zwiazku z tym jajka koles bedzie mial jakie ma, i tak za dlugo robie ta prace:|
Gość AcidBoyXL Napisano 11 Sierpień 2003 Napisano 11 Sierpień 2003 zrob z kolesia dziewczynke :D budowa bardziej by odpowiadalo [piwo]
Dr. eA Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Napisano 11 Sierpień 2003 Updt. Mam nadzieje ze tekstura metalu jest teraz bardziej przekonywujaca. Elementy czerwone czekaja na swoja kolej w photoshopie.
Barył Napisano 11 Sierpień 2003 Napisano 11 Sierpień 2003 Cze :) no to tak: Prawa reka za dluga, lewa troche z akrotka i lewy naramiennik za duzy.Korpus troche za dlugi.Uda za chude.Reszta spoko :) -pozdro :)
Pablo Napisano 11 Sierpień 2003 Napisano 11 Sierpień 2003 no juz moze byc :))..tylko te czerwone czesci mi nie pasuja..one maja byc takie plastikowe? czy metal? jesli metal to zonk :P pozdr
Rekomendowane odpowiedzi