misiek_ Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Jest to moja pierwsza praca w 3d zaprezentowana na tym forum i mam nadzieję, że nie jest najgorsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 hm, przynajmnie nie jest pojedynczy box jak u niektorych i od razu temat poprawnie napisany :) co do samego obrazka, to za małe rozdzielczość. z tego co widać to nie podoba mi sie ten róż/fiolet. poza tym mgła na lewo od domku dziwnie są konczy, powinna się zlewać z niebem i tłem. pokaz siateczke i, jesli mozesz, to render w conajmniej 640x480 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 jakiś klimat w tej pracy jest. mi się podoba. Mocne 7- /10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 ta mgła wyszłą Ci najgorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Według mnie jest ładnie...nie wiem czemu ale właśnie ak klimatycznie że wpatrzałem się w prackę a nie tylko zerknąłem. 3/6 pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Witam! Według mnie jest nieźle, klimat fajny, chociaż według mnie trochę za ciemno, trzeba się dobrze przyjrzeć aby coś zauważyć. Coś z tą mgłą nie tak, ale pracka fajna! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 jak na pierwsze kroki w programie to ladnie, ale wydaje mi sie ze przedobrzyłes z blurem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek_ Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2005 a żeby niebyło że dałem taki mały obrazek to pod linkiem jest większy http://www.republika.pl/misiek_3d/galeria/krajobraz.jpg a w załącznikach siatka zastosowałem taki wysoki blur ponieważ otoczenie nie jest zbyt szczgółowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 podobalobymi sie, gdyby kolorystyka plotka i postaci nie byla prosto z barbie wzieta. jesli tego nie widzisz, pojdz do okulisty i daj sie zbadac czy nie jestes slepy na kolory. oprocz tego scena by byla naprawde przyjemna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Tło mogło by być lepsze ale ogólne wrażenie pozytywne 3/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 jesli tego nie widzisz, pojdz do okulisty i daj sie zbadac czy nie jestes slepy na kolory. Aniu aniu, kolega sie dopiero uczy. Czasmi potrzeba czasu i troche spapranych prac by wyrobilo sie wyczucie. Jesli tak zaczynasz swoja prace z grafika 3d to zaczynasz ja bardzo przyzwoice bo choc praca nie jest jakas super ale cos w tej pracy jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 nie no nie jest zle, cwicz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 mi sie podoba, klimat mi pasuje, wykonanie mi nie przeszkadza... aj lajk it:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Czerwiec 2005 Share Napisano 20 Czerwiec 2005 No bardzo fajnie miłe dla oka jednak kolory powinne byc inne przdewszystkim drewna. P.S Ale jak na pierwszą pracke fajnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek_ Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2005 widzę że jeszcze przedemną dużo pracy ale mam jedno sprostowanie nie jest to moja pierwsza praca w 3d( w końcu kto by od razu potrafił wymodelować bez korzystania wcześniej z programu) lecz jest to pierwsza praca którą tutaj przedstawiłem ( i mam nadzieję że w tym senie chodziło wam o pierwszą pracę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi