Napisano 18 Czerwiec 200519 l Jest to moja pierwsza praca w 3d zaprezentowana na tym forum i mam nadzieję, że nie jest najgorsza
Napisano 18 Czerwiec 200519 l hm, przynajmnie nie jest pojedynczy box jak u niektorych i od razu temat poprawnie napisany :) co do samego obrazka, to za małe rozdzielczość. z tego co widać to nie podoba mi sie ten róż/fiolet. poza tym mgła na lewo od domku dziwnie są konczy, powinna się zlewać z niebem i tłem. pokaz siateczke i, jesli mozesz, to render w conajmniej 640x480
Napisano 18 Czerwiec 200519 l Według mnie jest ładnie...nie wiem czemu ale właśnie ak klimatycznie że wpatrzałem się w prackę a nie tylko zerknąłem. 3/6 pozdr.
Napisano 18 Czerwiec 200519 l Witam! Według mnie jest nieźle, klimat fajny, chociaż według mnie trochę za ciemno, trzeba się dobrze przyjrzeć aby coś zauważyć. Coś z tą mgłą nie tak, ale pracka fajna! Pozdrawiam!
Napisano 18 Czerwiec 200519 l jak na pierwsze kroki w programie to ladnie, ale wydaje mi sie ze przedobrzyłes z blurem.
Napisano 18 Czerwiec 200519 l Autor a żeby niebyło że dałem taki mały obrazek to pod linkiem jest większy http://www.republika.pl/misiek_3d/galeria/krajobraz.jpg a w załącznikach siatka zastosowałem taki wysoki blur ponieważ otoczenie nie jest zbyt szczgółowe
Napisano 18 Czerwiec 200519 l podobalobymi sie, gdyby kolorystyka plotka i postaci nie byla prosto z barbie wzieta. jesli tego nie widzisz, pojdz do okulisty i daj sie zbadac czy nie jestes slepy na kolory. oprocz tego scena by byla naprawde przyjemna.
Napisano 18 Czerwiec 200519 l jesli tego nie widzisz, pojdz do okulisty i daj sie zbadac czy nie jestes slepy na kolory. Aniu aniu, kolega sie dopiero uczy. Czasmi potrzeba czasu i troche spapranych prac by wyrobilo sie wyczucie. Jesli tak zaczynasz swoja prace z grafika 3d to zaczynasz ja bardzo przyzwoice bo choc praca nie jest jakas super ale cos w tej pracy jest.
Napisano 20 Czerwiec 200519 l mi sie podoba, klimat mi pasuje, wykonanie mi nie przeszkadza... aj lajk it:)
Napisano 20 Czerwiec 200519 l No bardzo fajnie miłe dla oka jednak kolory powinne byc inne przdewszystkim drewna. P.S Ale jak na pierwszą pracke fajnie !
Napisano 20 Czerwiec 200519 l Autor widzę że jeszcze przedemną dużo pracy ale mam jedno sprostowanie nie jest to moja pierwsza praca w 3d( w końcu kto by od razu potrafił wymodelować bez korzystania wcześniej z programu) lecz jest to pierwsza praca którą tutaj przedstawiłem ( i mam nadzieję że w tym senie chodziło wam o pierwszą pracę)