wesoledi Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 "Pokazałem to wstepne byście wiedzieli ze pracuje " ach ta propaganda :P kobieta fajna, modelik miodzio, kilka bledow ejst, to fakt. co do samego przedstawienia, mysle ze jakbys ja okryl lekko, jakims ciekwym materialem, moze jedwabien, tudziez jakims zniszczonym dzinsem wzbudzilo by to wiecej sensacji, jakas forma oczekiwania, pozadania, pobudzenia wyobrazni pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 witam, pamietaj ze cialo sie odksztalca od nacisku, nawet niewielkiego, teraz wyglada na lewitujaca: ], pozdro piekna robota: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 No i moim zdaniem w takiej pozycji powinien być widoczny zarys żeber. Łokieć także jest takie jakiś nijaki + to co było napisane wcześniej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 KomiC: Wiem ... nie robilem nic z nim bo nie mialem podloza gotowego w 3d jeszcze. Dzis po pracy jade na imprezke jakas wiec jutro obiecuje ze na 100% bedzie juz o niebo lepiej! AG: Siur dzieki za zwrócenie uwagi :) Będzie poprawione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejp Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Ogolnie spoko, ale popracuj nad wlosami, no bo wygladaja jak z drutu. Wydaje mi sie ze w tej pozycji by opadly na ziemie... Drugi bad ze wyglada jak by sie unosila (ale to i tak pewnie sie jeszcze troszke zmieni) wiec.... Zobaczy Pozdro i byle tak dalej (ale troszke szybciej :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Witam Trzymam kciuki bo temat rzekłbym wybitnie trudny. Jest tylko jedno, ale z doświadczenia wiem że w, normalnych warunkach aby kobieta mogła być w stanie w jakim próbujesz ją zaprezentować to potrzebny jest jej facet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 (...) Jest tylko jedno, ale z doświadczenia wiem że w, normalnych warunkach aby kobieta mogła być w stanie w jakim próbujesz ją zaprezentować to potrzebny jest jej facet :) ee, coś nas tu bujasz... tej pani wystarczą do szczęścia zwinne paluszki i niech tak zostanie pozdrawiam P.S. jakiś update może ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Hej Hej kłamczuchu... Napisales ze jutro bedzie lepiej... to moze bys to pokaal:) mija juz dziesiate z kolei jutro a ty nic... eeh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 ...a moze cos w ten desen :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 rig by nie wytrzymał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 fajna ta laska.. ale tak jak ludzie pisali wczesniej.. moze troche fantazji do pozycji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 No bo juz sie zaczynałem bac ze wątek upadnie :) a co do laski to chyba lewituje w powietrzu no i poza musi być wyzywająca i niecodzienna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Cos długo dochodzi!:) Jak czytam niektóre posty to nie wiem czemu ale widze jak sie slinią wszyscy!:) a po odejsciu od kompa zostawiaja lśniące ślady jak ślimak:) no dobra, napatrzyłem sie i odpełzam od ekranu!!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 hej Eco, ale pod warunkiem, że lustro naprzeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
araneus Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Tylu sliniacych sie kibiców, 14 stron tematu i ... d*pa, bo nie wyglada na to, żeby und3r zdążył przed nominacjami :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 hej wezcie schowajcie ten wątek, zdyskwalifikujcie tą prace lub nieprzepuscie przez nominacje ]:-> dzisiaj moj ojciec zaciekawił sie bitwą i tym jak tam moja pracka sobie zyje, wchodzi na forum a tutaj to. i do kogo pretensje? DO MNIE :mad: ze zabrania mi brac udziału w tym konkursie, ze to nienormalne, zboczone itd, itp:mad: holera :/ nie ma to jak rodzinka :/ EDIT: dajcie moze chociaż mniej kontowersyjna miniatórke oki? nap samą głowe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 hej wezcie schowajcie ten wątek, zdyskwalifikujcie tą prace lub nieprzepuscie przez nominacje ]:-> dzisiaj moj ojciec zaciekawił sie bitwą i tym jak tam moja pracka sobie zyje, wchodzi na forum a tutaj to. i do kogo pretensje? DO MNIE :mad: ze zabrania mi brac udziału w tym konkursie, ze to nienormalne, zboczone itd, itp:mad: holera :/ nie ma to jak rodzinka :/ EDIT: dajcie moze chociaż mniej kontowersyjna miniatórke oki? nap samą głowe;) heheheheheh, tak jest jak sie rodziców do internetu dopuszcza :D a tak swoją drogą to chyba jest napisane w temacie "(dozwolone od lat 18)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 walcz!!! a nawet jak niezdazysz to wrzucasz do wip i konczysz!!!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 No, no... przy 28 stonach gry wstępnej to powinien być orgazm jak trzęsienie ziemi, a ja na razie widzę zaledwie marzenia o jakimkolwiek orgazmie z dużą nutką znieciepliwienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
araneus Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 A und3r we Florencji siedzi i chyba nawet forum nie czyta :/ "Zarejestrowany: Nov 2002 Miasto: Gdansk do 01.09.2005 potem Florencja Postów: 554" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi