ttaaddeekk Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Napisano 26 Wrzesień 2005 szybki tescik czy sie wszystko zgadza i od jutra do dziela :]
ttaaddeekk Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Napisano 27 Wrzesień 2005 poprzyczepialem pozadnie wszystko
ttaaddeekk Napisano 1 Październik 2005 Autor Napisano 1 Październik 2005 dzieki zaliczylem sesje i mialem tylko czas aby zrobic szybki shader skory mam nadzieje ze to wystarczy spodnie i wiele zeczy jest jescze nie skonczonych, ale w 2 tygodnie sie uwine pozdro [highlight]obrazek do nominacji[/highlight]
xeav Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 że Ci się chciało tyle modelować... fajnie
Reanimator Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 "czy dobra jest pozycja kolesia ?" Imho nie, bo stoi na bacznosc. Powyginaj, poprzekrecaj, popochylaj, a na koniec zlap ciekawsze ujecie. :)
Knysha Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 Lewa reka prawie ze wyprostowana, kat pomiedzy ramieniem, a klatka piersiowa ok. 35 st, prawa reka zgieta w 75st, nieco ponizej prawej piersi z ostrzem lekko pochylonym do ciala [ ok 20-25st]. Prawa noga z przodu, lewa z tylu, zgiete lekko w kolanach - przygotowanie do skoku lub uskoku. Bedzie git :)
Gość User190 Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 Prawa pierś (kolesia) powinna być nieco uniesiona, bo prawa dłoń jest podniesiona do góry, więc mięsień się kurczy, lewa za to powinna być bardziej wybrzuszona niż prawa i opadać lekko w dół. Btw. bardzo podobałoby mi się, gdyby w miejscach zrostu skóry z materiałem nieorganicznym widać było obumierającą (czerwoną, fioletową, czarną) skórę. Hmm.... przymierzasz się do zwycięstwa?? :> :)
ttaaddeekk Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 xeav- to ze wyglada szczegulowo to nie znaczy ze jest tego duzo, ale troche czasu nad tm spedzilem trzeba przyznac Reanimator-yhy Knysha-dzieki wielki, troche przerobilem twoja koncepcje ale jakbys mial jescze jakies uwagi to mam oczy szeroko otwarte M@Ti-zeczywiscie dzieki :], nigdzie tam nie ma miejsca zrostu mechaniki ze skora, wszytko jest full natural :] ale zrobie mu jakies odgniaty w miejscach styku pozdro co sadzicie o tej pozycji ? bo juz przydalo by sie texturki porobic
asfalton Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 Gratuluje nominacji i urodzin ziou:), co do pracki to dobrze jak jego glowa jest bardziej odchylona lekko do tylu, #102 jest dla mnie najbardziej dynamiczne, wedlug mnie :D
RA Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 Fajnie, fajnie. Dodaj teraz pare drobniejszych szczegolow. :) pozdrawiam
ttaaddeekk Napisano 8 Październik 2005 Autor Napisano 8 Październik 2005 ciesko bedzie z tymi szczegulami, najwyzej potem domaluje na rendeze
Predator Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 No no no Taaadek niezla jade tu odstawiasz naprawde zaczyna to wygladac naprawde swietnie !! tak trzymaj gratulacje :)
Gość User190 Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 Oj, ładna teksturka ale mięśnie lewego ramienia aż piszczą o kilka szybkich ruchów myszką ;) Btw. to z Zbrusha, czy dalej max (jeśli było napisane gdzieś wcześniej to wybacz - poprostu czytam od pewnego momentu :)
ttaaddeekk Napisano 8 Październik 2005 Autor Napisano 8 Październik 2005 Predator-thx M@Ti-zbrush, wlasnie myszka bo dzis mi sie tablet zje*** do tex jescze wroce ale obawiam sie o czas bo w tygodniu go nie mam a tu juz koniec sie zbliza
Kemil Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 O kurde Świetnie jest. Szczeugłowosc i nawet pieprze sie pojawiłyy :D
ZiBi_PL Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 tylko jedno moge powiedziec - SUPER !! najlepszy material skory jaki widzialem
polka dot Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 ogolnie prezentuje sie swietnie ale skora na glowie jakas taka rozmazana
ttaaddeekk Napisano 9 Październik 2005 Autor Napisano 9 Październik 2005 hehehe spostrzegawczy jestes- dziwnym trafem mi sie bump wylaczyl
ttaaddeekk Napisano 9 Październik 2005 Autor Napisano 9 Październik 2005 test materialu co bedzie na ostrzach, bez textur
ttaaddeekk Napisano 10 Październik 2005 Autor Napisano 10 Październik 2005 materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury materialy textury
Predator Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Postac pierwsza klasa rodem z Quake albo UT, texturki wygladaja fajnie , coz by tu wiecej pisac ... ppozostaje czekac na updaty.
Gość _Kreska_ Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 masakrator! No tekstura skory i model wymiataja. Mam nadzieje ze zdazysz skonczyc. Jak dla mnie jedna z najlpeszych pracek w tej bitwie.
ttaaddeekk Napisano 14 Październik 2005 Autor Napisano 14 Październik 2005 render troche malo dopracowany
Gość User190 Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 Tak szybko wpadłem zajrzeć co u mojego faworyta słychać i patrząc na ostatni obrazek skojarzyłem to coś z tyłu z suszarką do włosów.. Dodaj troszkę jakichś kolców do tego, albo zmień kształt, bo wbrew pozorom skojarzenia (lub ich brak) to to połowa sukcesu :). A tak poza tym to podziwiam - model i tekstulki rUl3Zzz!!
ttaaddeekk Napisano 15 Październik 2005 Autor Napisano 15 Październik 2005 @mati-kurcze nie wiem co z tym zrobic cos pomysle jeszcze#pozdro twoje komentaze sa nadzwyczaj przydatne:]
Shogun 3D Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 Shit, szkoda, ze się z tym za Chiny nie uporasz do końca bitwy, ale jak to dokończysz po bitwie, to będziesz miał naprawdę dobrą pracę w portfolio. Ciekawi mnie jak zrobisz tego stworka na drzewie...
KoMic Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 a mi to sie kojaze bardziej z radiatorami, albo z zasilaczem z kompa, czyli jest w normie. rzeczywiscie model i tex sa na bardzo wysokim poziomie, szkoda ze zryw byl tak pozny, bo mogla by byc to praca z top3, nooo chyba ze nas jesczze zaskoczysz heheheeh masz jeszcze sporo czasu: ], pozdrawiam i respekt:]
ttaaddeekk Napisano 16 Październik 2005 Autor Napisano 16 Październik 2005 na razei nie bedzie stworka tylko blur w tle, postaram sie zaskoczyc :] pozdro i respekt 2u nozki
Gość User190 Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 potraktuję to jako komplement ;) Pracuj, pracuj - niech moc renderfarmy będzie z tobą :)
ttaaddeekk Napisano 16 Październik 2005 Autor Napisano 16 Październik 2005 bo to byl komplement narazie cos takieo moze jescze pomecze
Hatred Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 pomecz p[omecz :) model niezle wyszedl chodz nie kminie zasady dzialania jego butow :) nom niepowiem solidna robota :)
Rekomendowane odpowiedzi