gutekfiutek Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 moje pierwsze zetknięcie z lowpoly w obliczu nowej pracy - texturera (texturatora;) tylko bez bicia bo dopiero sie tego uczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2005 acha i to dopiero w trakcie jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Ładniutki, chociaż chyba nie do aż takich zbliżeń ? Tochę widać smugi na twarzy ale poza tym- bez wad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 No no nawet nawet Ci to się udało. Mozna siatencje i poly counta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 calkiem spoko, pokaz cala postac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 fajniutka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 gutekfiutek - moze bys sie chcial przylaczyc do jakiejs grupy developerskiej :P np do http://www.aazero.com ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 .fajny. znow ktos umie rysowac , a ja nie :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 b. fajna teksturka i b. fajny model (model też twój?) Ile poly? pokarzesz całą postać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 26 Czerwiec 2005 Share Napisano 26 Czerwiec 2005 bardzo fajnie :) mi sie podoba i niemam sie do czego przyczepic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2005 no na razie tyle może sie zmieszczę w 2000 poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2005 acha i nie zwracać mi uwagi na rigowanie bo to z grubsza jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Nie no wyrąbane na maxa, bardzo fajne teksturki, model także, a mógłbyś pokazać całe tekstury i podać ich rozmiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2005 no na razie to wieesz to jest mój pierwszy lowpoly textury niby są ale a duże i w różnych plikach troche żle to zrobiłem ;P jak uporządkuje to zamieszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 Ogólne wrażenie, całkiem, całkiem... :) Ale: -Cera twarzy nie współgra ze skórą rąk (po prostu jest tam zbyt blady) -Rozumiem, że komentujemy tylko textury, nie model? Bo nogi są IMHO bardzo dziwne (nie mówię o biped'zie ;) ). To samo prawa ręka która zgina się chyba w dwóch miejscach, zamiast jednego łokcia O_o -Drewno trzonka od toporu jest za mało "wyjeżdżone". Powinno być ciemniejsze i bardziej gładkie. A tak swoją drogą to fajną ma pozę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crv Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 mi sie podoba! texturki - ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 dlaczego on stoi jak panna?:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 no wlasnie pierwsze o czym pomyslalem to to :) a co do texturku twazy to jakas taka brudna mi sie wydala teraz jak sie przxyjzalem i wyprana z kolorow a te ktore sa to troche dziwnie sa skomponowane (chodz moze mi sie cos zle obaczylo :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 ehhehe dokładnie - jak kobieta z męska twarzą:D pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 ok ok poza jest po prostu wyluzowana kontrapościk sie mały da to od razu od panien wyzywają;) skóra twarzy i rąk jest inna bo ręce zą ze zdjęcia a twarz malowana. no ale to kwestia paru sekund w shopie; a spodnie to miałybyć takie lużne portki średniowieczne bojówki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 juz Ci mowilem, ze fajny model, ale faktycznie stoi jakby czekal na okazje. Ale ja sie nie znam na low poly wiec sie nie odzywam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 nobo chce smoka zwabić to udaje dziewicę...;) dobra już skończcie jeszcze dorobię tarczę i jakieś pierdoły typu tarczę, mieszki, sztylet itp. i popoprawiam tekstury i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzuq Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 musisz troche zapanowac nad caloscia - mowie o teksturze - nieco to sie rozlazi w stylu i gdzies po drodze ( patrzac na materialy ktore od pewnego czasu podsylasz) klimat sie zgubil. Charakter pozostal jedynie przy twarzy - reszta jest troche wymuszona i w efekcie nasz wojak wyglada jak statysta w jakims tanim filmie sredniowiecznej akcji. Osobiscie lubie mocne akcenty i niestety nie podchodzi mi polaczenie barw charakteryzujacych metal, faktura tkanin... itd Popatrz na zmeczona zaroscnieta twarz oraz drobne zadbane rozowiutkie dlonie, przedramiona na ktorych nie widac zyl ani kudlatych wlosow zupelnie jak u nastolatka... dodaj mu troche jaj, bez tego ucieknie z pola bitwy. Bardzo mi sie podoba natomiast mimika twarzy, zadbaj o to aby reszta miala podobny poziom. powodzenia rzuq edit: ps. ciekawa ksywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 2 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2005 w zasadzie to zacząłem go robić jako pierwsze lowpoly bez żadnego konceptu ani podrysu i dlatego jest taki nieposkładany no ale masz rację trzeba będzie go jakoś porządnie skończyć jak będę składał textury do kupy to się to wszystko poprawi ps. dzięki za dłonie - krem z aloesem robi cuda;)PPPPPPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi