pecet Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 A tu prezentuje model który można było obejżeć w WIPie, nie wiem czy go poprawiłam czy zwaliłem, sami oceńcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufol Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 Ja sie tam na autach nie znam i pewnie dlatego moja opinia brzmi: zajefajne, jak prawdziwe wygląda :P jedynie miejscami wygląda jakby antyaliasingu zabrakło ale to nic. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marunioms Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 Ja też się do końca nie znam, ale jak dla mnie naprawdę spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 ogólnie model bardzo fajny.. jednak mysle ze dużo dało by mu zrobienie swiateł ze szkłami i odblaskami wykonanymi w maxie bo z tego co widzę to chyba tyko mapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 ha ! :) stary bombastik, ja tam za samochodami nie przepadam..moze dlago ze skonczylem tech samochodowe ale kurde podoba mi sie :) bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 fajnie.....ale - razi odbicie lusterka w lakierze - to raz, dwa - razi shader zarówno lakieru jak i szyb etc (shader felg jest dobry), trzy- na przednim nadkolu pod koniec rowek ma inna grubośc a przynajmniej tak wygląda :P, no i po cztery - to logo troche nie pasuje, trzeba było dac zwykły podpis małym fontem ale to już czepianie sie ;) ogólnie 3.7/6 ps troche ciemno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Czerwiec 2005 Share Napisano 29 Czerwiec 2005 a ja poprosze o siateczke i model bez lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Cos mi sie tyl nie pasi... sam nie wiem moze to kwestia oswietlenia, z lusterkiem tez jest cos nie tak i cos sie dzieje dziwnego z teksturami na pierwszym obrazku... tam pomiedzy kolami. A siatke dawaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Widać parę baboli. I są to nie tylko babole w modelowaniu. Największy jednak błąd to modelowanie kombi. SAAB (szczególnie 95) to mója ulubiona marka, pod warunkiem jednak, ze nie jest to kombiak. W sumie to jeszcze raczej jest trochę rzeczy do poprawienia. Ale i tak jest dopsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 Siema, dzięki za komentarze :) Macie tu siateczke (sory za jakość) Macie też jakieś rendery z jakimś lipnym materiałem, nie jest to jednak do końca model finalny bo ostatecznie jeszcze porawiałem siatke (zwłaszcza na zderzaku przednim) Nic więcej teraz nie moge dać bo zje...ło mi się coś z licencją :/ której z resztą i tak nigdy nie miałem :p Simple man - kombi są bardzo fajne, choć ten model akurat jest za bardzo podobny do Subaru, jak przeinstaluje Windowsa to może pokusze się o jakiś "tuning" :p:p:p Hubi - światła są modelowane, jedynie z tyłu dałem na ten szklany klosz maske w kanale opacity ale środek jest modelowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi