Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Najpierw conceptarty na podstawie ktorych modelowalem :)

dconcept.jpg

Teraz moje :)

1 - sam kanal difuze

2- D+B+S

d.jpg

d1.jpg

I jeszcze speed scenka do tego :)

d_breakfast%20speed.jpg

No i zapomnialem jeszcze - texturka :)

dtx.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

usta zrobiles proste a powinny miec nieco gorna warge wykrzywiona- postac traci na wyrazie wg mnie...uszy tez ;)

moze sie czepiam- ale i tak fajny diaboł

Napisano

szkoda ze nie wykorzystales wszystkich atutow prawej referki u gory -> grymas twarzy - oczy,usta (zgadzam sie z flesz_gordonem), kropelki krwi na ustach, drobne wloski na glowie, przez to postac troche zdziecinniala i juz nie straszy

poza tym calkiem mile wrazenie, tekstura miodek, scenka bardzo sympatyczna

Napisano

Wypas scenka. Najbardziej podoba mi się to, że ten diabełek jest całkiem podobny do mnie ;) Pfff :)

Pozdro

Napisano

bedziesz to jeszcze keidys dokanczal ? ta scneke z kociolkiem ? fajnie by wygladalo :)

Napisano
  • Autor

Grymas twazry nie jest taki sam jak na concepcie ale to tylko kwestia przygotowania odpowiednich morph targetow - model robi sie w pozycji naturalnej (rowniez jesli chodzi o mimike twarzy) - nie poprawialem tego poniewaz zalezalo mi naczasie - cala scenka to jeden wielki speed - 40 min na modele :)

co do dokonczenia to chyba sie nadtym zastanowie bo scenka ma spory potencjal - ttylko w tedy zrobil bym z tego juz krotka historyjke :)

klicek -> ;)

Napisano
cala scenka to jeden wielki speed - 40 min na modele :)

o_0 coś niesamowitego - GRATULACJE !!!

Napisano

Modele 40 min ?? Niesamowita pracka w jeszce bardziej niesamowitym czasie !! GRATULACJE :)

Napisano

Nie widzę, czekam już pół dnia by to zobaczyć ;(

Btw, obrazki (świetne zresztą) w tamtym poście też były niewidoczne ale tylko przez moment :)

Napisano

Hehhee przemiły goblinek ! Kurde ale super model aż pozazdrościć.

P.S Ale ma goblin pindola :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności