Napisano 28 Czerwiec 200519 l Najpierw conceptarty na podstawie ktorych modelowalem :) Teraz moje :) 1 - sam kanal difuze 2- D+B+S I jeszcze speed scenka do tego :) No i zapomnialem jeszcze - texturka :)
Napisano 28 Czerwiec 200519 l usta zrobiles proste a powinny miec nieco gorna warge wykrzywiona- postac traci na wyrazie wg mnie...uszy tez ;) moze sie czepiam- ale i tak fajny diaboł
Napisano 28 Czerwiec 200519 l szkoda ze nie wykorzystales wszystkich atutow prawej referki u gory -> grymas twarzy - oczy,usta (zgadzam sie z flesz_gordonem), kropelki krwi na ustach, drobne wloski na glowie, przez to postac troche zdziecinniala i juz nie straszy poza tym calkiem mile wrazenie, tekstura miodek, scenka bardzo sympatyczna
Napisano 28 Czerwiec 200519 l Wypas scenka. Najbardziej podoba mi się to, że ten diabełek jest całkiem podobny do mnie ;) Pfff :) Pozdro
Napisano 28 Czerwiec 200519 l zarabista pracak :) powinny byc wszystkie trzy w rekomach :))) heheh barton_fink zawladnal max3d.pl :)
Napisano 28 Czerwiec 200519 l bedziesz to jeszcze keidys dokanczal ? ta scneke z kociolkiem ? fajnie by wygladalo :)
Napisano 28 Czerwiec 200519 l Autor Grymas twazry nie jest taki sam jak na concepcie ale to tylko kwestia przygotowania odpowiednich morph targetow - model robi sie w pozycji naturalnej (rowniez jesli chodzi o mimike twarzy) - nie poprawialem tego poniewaz zalezalo mi naczasie - cala scenka to jeden wielki speed - 40 min na modele :) co do dokonczenia to chyba sie nadtym zastanowie bo scenka ma spory potencjal - ttylko w tedy zrobil bym z tego juz krotka historyjke :) klicek -> ;)
Napisano 28 Czerwiec 200519 l cala scenka to jeden wielki speed - 40 min na modele :) o_0 coś niesamowitego - GRATULACJE !!!
Napisano 28 Czerwiec 200519 l Modele 40 min ?? Niesamowita pracka w jeszce bardziej niesamowitym czasie !! GRATULACJE :)
Napisano 28 Czerwiec 200519 l Nie widzę, czekam już pół dnia by to zobaczyć ;( Btw, obrazki (świetne zresztą) w tamtym poście też były niewidoczne ale tylko przez moment :)
Napisano 29 Czerwiec 200519 l Hehhee przemiły goblinek ! Kurde ale super model aż pozazdrościć. P.S Ale ma goblin pindola :D