arev Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 wykonanie lepsze niz w innej, prezentowanej niedaleko, pracy o bilach. nie znam sie wprawdzie na snookerze, ale zdaje mi sie ze tam bile nie maja numerkow?:> przynajmniej te czerwone. a zielona z kolei opwinna byc chyba jedna? takie tam... czepianie sie. pozdrawiam
Kr3tz Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Była mania na 350 Z, teraz pora bilard ;] A co do scenki to wydaje mi się, że numery są dziwnie szerokie, ale ja tam nie wiem.
Ufol Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 dla mnie spoko, ale te kulki... może dałbyś jakieś zadrapania albo coś w tym stylu bo wyglądają jak nówki nie śmigane :P Arevulopapo- czy to ważne jakie mają numerki? to zależy od kulek, przecież są różne rodzaje, ja sam kiedyś widziałem bile z rzymską numeracją a zamiast kolorka był wzorek na kształt tribala (swoją drogą bardzo fajne były)
bartonfink Napisano 30 Czerwiec 2005 Autor Napisano 30 Czerwiec 2005 Ufol -> bo to sa nowki - swierzo wymodelowane ;) arevulopapo -> nieznam sie :) - to mialo tylko ladnie wygladac
chveti Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 w snookerze nie ma liczb , bile są tylko kolorowe :D:D:D praca taka sobie , odstaje od 'twojego poziomu'
KLICEK Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 [...]praca taka sobie , odstaje od 'twojego poziomu' chyba nic wiecej dodac
DonVito Corleone Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 no w sumie to pracka fajna, ale dlaczego nazwales ja snooker. Po pierwsze w snookerze bile sa czerwone i kolory (ale to taki niewazny szczegol), po drugie, kije sa duzo zacienkie (chodzi mi o koncowke kija, nie o ta czesc ktora sie udeza), po trzecie sukno ma brzydki kolor, po czwarte kompozycja....jak dlamnie tragiczna :). Ale jak tak sie patrze na pracke i nie zwracam uwagi na szczegoly to mi sie podoba.
Kulki Napisano 30 Czerwiec 2005 Napisano 30 Czerwiec 2005 Takie ladne to... ale refleksy na kulkach cos nie za realistyczne a chyba o realizm Ci chodzilo.
reVis Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 dla mnie spoko, ale te kulki... może dałbyś jakieś zadrapania albo coś w tym stylu bo wyglądają jak nówki nie śmigane :P Bile nie mogą być zdrapane bo w snooker-ze bardzo dba się o ich nieskazitelność :) IMHO jak już inni zauważyli takich bil nieużywa się w tej odmianie bilarda :) Ogólnie pracka jak na snooker ma za dużo błędów :) Ocena 5/10 i to wszystko przez to że za lubię oglądać mistrzostwa :) Od strony czysto technicznej jest ok ...
hkropinski Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 tak jak wyżej, nie powinno być liczb, a wogule to liczby śa jakieś szerokie
Rekomendowane odpowiedzi