Napisano 30 Czerwiec 200519 l wykonanie lepsze niz w innej, prezentowanej niedaleko, pracy o bilach. nie znam sie wprawdzie na snookerze, ale zdaje mi sie ze tam bile nie maja numerkow?:> przynajmniej te czerwone. a zielona z kolei opwinna byc chyba jedna? takie tam... czepianie sie. pozdrawiam
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Była mania na 350 Z, teraz pora bilard ;] A co do scenki to wydaje mi się, że numery są dziwnie szerokie, ale ja tam nie wiem.
Napisano 30 Czerwiec 200519 l dla mnie spoko, ale te kulki... może dałbyś jakieś zadrapania albo coś w tym stylu bo wyglądają jak nówki nie śmigane :P Arevulopapo- czy to ważne jakie mają numerki? to zależy od kulek, przecież są różne rodzaje, ja sam kiedyś widziałem bile z rzymską numeracją a zamiast kolorka był wzorek na kształt tribala (swoją drogą bardzo fajne były)
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Autor Ufol -> bo to sa nowki - swierzo wymodelowane ;) arevulopapo -> nieznam sie :) - to mialo tylko ladnie wygladac
Napisano 30 Czerwiec 200519 l w snookerze nie ma liczb , bile są tylko kolorowe :D:D:D praca taka sobie , odstaje od 'twojego poziomu'
Napisano 30 Czerwiec 200519 l [...]praca taka sobie , odstaje od 'twojego poziomu' chyba nic wiecej dodac
Napisano 30 Czerwiec 200519 l no w sumie to pracka fajna, ale dlaczego nazwales ja snooker. Po pierwsze w snookerze bile sa czerwone i kolory (ale to taki niewazny szczegol), po drugie, kije sa duzo zacienkie (chodzi mi o koncowke kija, nie o ta czesc ktora sie udeza), po trzecie sukno ma brzydki kolor, po czwarte kompozycja....jak dlamnie tragiczna :). Ale jak tak sie patrze na pracke i nie zwracam uwagi na szczegoly to mi sie podoba.
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Takie ladne to... ale refleksy na kulkach cos nie za realistyczne a chyba o realizm Ci chodzilo.
Napisano 1 Lipiec 200519 l dla mnie spoko, ale te kulki... może dałbyś jakieś zadrapania albo coś w tym stylu bo wyglądają jak nówki nie śmigane :P Bile nie mogą być zdrapane bo w snooker-ze bardzo dba się o ich nieskazitelność :) IMHO jak już inni zauważyli takich bil nieużywa się w tej odmianie bilarda :) Ogólnie pracka jak na snooker ma za dużo błędów :) Ocena 5/10 i to wszystko przez to że za lubię oglądać mistrzostwa :) Od strony czysto technicznej jest ok ...
Napisano 3 Lipiec 200519 l tak jak wyżej, nie powinno być liczb, a wogule to liczby śa jakieś szerokie