und3r Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Witam w drugim wątku jaki zakładam na tą bitwę. Robię to w celu zaklepania se tematu. I szczerze czasem moja 'Lola' mnie męczy po 100tnej próbie niezbyt udanej :) Nie zrozumcie mnie źle! Ona będzie boska i ją skończę podobnie jak ten temat. W sumie pełno jeszcze czasu przed nami :) Będzie to ujęcie niezbyt pięknego pana, który chce sobie nalać do kieliszka z pustej butelki / lub nalewającego ostatnią kroplę.. :) Co wy na to ?? :) Jutro jadę do Londynu po wenę i zaraz po tym zabieram się za roboty :) Pozdrowienia :)
Simple_man Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Ładnie do londynu po wannę a do holandi po pannę. Przeklęta globalizacja.
und3r Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Napisano 1 Lipiec 2005 Simple powinien już do holandii nie jeździć :D Bo coś dziwne rzeczy wypisuje :)
hcpiter Napisano 1 Lipiec 2005 Napisano 1 Lipiec 2005 Hehehehe dobre ! Ja tez bym chciał po wenę jeździc po swiecie :D Powodznia
Ania Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 a może by sie tak skupić na jednej pracy, zamiast zaczynać kolejne? skonczy sie na tym że nie skonczysz ani tej ani tamtej, już to widze.
cuba Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 Fajny temat mówię tak bo sam o nim myślałem a swoją drogą głupio bedzie jak zgarniesz wszystkie nagrody, jeszcze kilk prac i to bedzie mozliwe.
RA Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 A moze bys to zrobil tak: Na pierwszym planie znajduje sie kieliszek, a nad nim butelka (tylko jej gora) przechylona w gescie nalewania. Z bytelki niemrawo "wychodzi" tylko jedna bardzo niewielka kropla trunku. Na drugim planie byla by widoczna lekko zamazana twarz mezczyzny. Tutaj mocny akcent na spojzenie (oko) pelne zaskoczenia i smutku zarazem. ;) Taka sugestia. :) Pozdrawiam
Salvator Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 a ja bym połączył sceny ;] może wyjść coś .... oryginalnego :>
Leleń Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 No polaczenie by bylo niesamowite, kobieta ktora pragnie "milosci" i meszczyzna ktory chce pic:D Masz leb do tematow. Pozdr
AGmakonts Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 orginalnego..... hmmm użyłbym innego słowa le to także pasuje. No wiec powodzenia ale pamiętaj panny nie skończysz to osobiście się pofatyguje do Ciebie i jeszcze pomyśle po co:P
Simple_man Napisano 2 Lipiec 2005 Napisano 2 Lipiec 2005 Raz człowiek nie doczyta dobrze i zaraz mu zabraniają do Holandii jechać :P. A tak swoją drogą to dalczego nie :)
und3r Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Napisano 5 Lipiec 2005 A jedź do Holandii :) Ja mam zamiar w weekend skoczyć do Amsterdamu na 'wycieczkę'. Mam farta że mieszkam teraz w takim dobrym komunikacyjnie miejscu. Dusseldorf rządzi :)!!
Rekomendowane odpowiedzi