Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam w drugim wątku jaki zakładam na tą bitwę.

Robię to w celu zaklepania se tematu. I szczerze czasem moja 'Lola' mnie męczy po 100tnej próbie niezbyt udanej :) Nie zrozumcie mnie źle! Ona będzie boska i ją skończę podobnie jak ten temat. W sumie pełno jeszcze czasu przed nami :)

Będzie to ujęcie niezbyt pięknego pana, który chce sobie nalać do kieliszka z pustej butelki / lub nalewającego ostatnią kroplę.. :)

Co wy na to ?? :)

Jutro jadę do Londynu po wenę i zaraz po tym zabieram się za roboty :)

Pozdrowienia :)

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a może by sie tak skupić na jednej pracy, zamiast zaczynać kolejne?

skonczy sie na tym że nie skonczysz ani tej ani tamtej, już to widze.

Napisano

Fajny temat mówię tak bo sam o nim myślałem a swoją drogą głupio bedzie jak zgarniesz wszystkie nagrody, jeszcze kilk prac i to bedzie mozliwe.

Napisano

A moze bys to zrobil tak:

Na pierwszym planie znajduje sie kieliszek, a nad nim butelka (tylko jej gora) przechylona w gescie nalewania. Z bytelki niemrawo "wychodzi" tylko jedna bardzo niewielka kropla trunku.

Na drugim planie byla by widoczna lekko zamazana twarz mezczyzny. Tutaj mocny akcent na spojzenie (oko) pelne zaskoczenia i smutku zarazem. ;)

Taka sugestia. :)

Pozdrawiam

Napisano

orginalnego..... hmmm użyłbym innego słowa le to także pasuje. No wiec powodzenia ale pamiętaj panny nie skończysz to osobiście się pofatyguje do Ciebie i jeszcze pomyśle po co:P

Napisano

A jedź do Holandii :)

Ja mam zamiar w weekend skoczyć do Amsterdamu na 'wycieczkę'.

Mam farta że mieszkam teraz w takim dobrym komunikacyjnie miejscu. Dusseldorf rządzi :)!!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności