und3r Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Witam w drugim wątku jaki zakładam na tą bitwę. Robię to w celu zaklepania se tematu. I szczerze czasem moja 'Lola' mnie męczy po 100tnej próbie niezbyt udanej :) Nie zrozumcie mnie źle! Ona będzie boska i ją skończę podobnie jak ten temat. W sumie pełno jeszcze czasu przed nami :) Będzie to ujęcie niezbyt pięknego pana, który chce sobie nalać do kieliszka z pustej butelki / lub nalewającego ostatnią kroplę.. :) Co wy na to ?? :) Jutro jadę do Londynu po wenę i zaraz po tym zabieram się za roboty :) Pozdrowienia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simple_man Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ładnie do londynu po wannę a do holandi po pannę. Przeklęta globalizacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ufooox Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Wannę ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3r Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 Simple powinien już do holandii nie jeździć :D Bo coś dziwne rzeczy wypisuje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hcpiter Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Hehehehe dobre ! Ja tez bym chciał po wenę jeździc po swiecie :D Powodznia Link to comment Share on other sites More sharing options...
JunioR Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 hehehe, co drógie miejsce też zajęte? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 a może by sie tak skupić na jednej pracy, zamiast zaczynać kolejne? skonczy sie na tym że nie skonczysz ani tej ani tamtej, już to widze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuba Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Fajny temat mówię tak bo sam o nim myślałem a swoją drogą głupio bedzie jak zgarniesz wszystkie nagrody, jeszcze kilk prac i to bedzie mozliwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RA Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 A moze bys to zrobil tak: Na pierwszym planie znajduje sie kieliszek, a nad nim butelka (tylko jej gora) przechylona w gescie nalewania. Z bytelki niemrawo "wychodzi" tylko jedna bardzo niewielka kropla trunku. Na drugim planie byla by widoczna lekko zamazana twarz mezczyzny. Tutaj mocny akcent na spojzenie (oko) pelne zaskoczenia i smutku zarazem. ;) Taka sugestia. :) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvator Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 a ja bym połączył sceny ;] może wyjść coś .... oryginalnego :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leleń Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 No polaczenie by bylo niesamowite, kobieta ktora pragnie "milosci" i meszczyzna ktory chce pic:D Masz leb do tematow. Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGmakonts Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 orginalnego..... hmmm użyłbym innego słowa le to także pasuje. No wiec powodzenia ale pamiętaj panny nie skończysz to osobiście się pofatyguje do Ciebie i jeszcze pomyśle po co:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
RA Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Po plik z panna. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simple_man Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Raz człowiek nie doczyta dobrze i zaraz mu zabraniają do Holandii jechać :P. A tak swoją drogą to dalczego nie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3r Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 A jedź do Holandii :) Ja mam zamiar w weekend skoczyć do Amsterdamu na 'wycieczkę'. Mam farta że mieszkam teraz w takim dobrym komunikacyjnie miejscu. Dusseldorf rządzi :)!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 heh no kolejny wąteczek :D powodzenia i z tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts