Napisano 2 Lipiec 200519 l ave ostatnio zastanawialem sie czy czas jaki poswiecam na zrobienie obiektow jest stosunkowo długi czy krótki - ile mniej wiecej schodzi wam na poszczegolne projekty? moze podalibyscie jakies przyklady :) z mojej strony tak to wyglada postac med/ hi poly z texturowaniem schodzi mi 3-5 dni domek z texturowaniem i pierdołami dookoła 3 dni wnetrze z texturowaniem 3 dni i to jak sie spiesze heh
Napisano 2 Lipiec 200519 l a ja jestem taka szybka że aż strach pomyśleć szachy na szynach mi zajęły jedyne 9 mieśięcy, a baba jaga 4. na moje usprawiedliwienie dodam że nie modeluję bez przerwy.
Napisano 2 Lipiec 200519 l Ja swój projekt za to robie juz ponad 2 lata ! :D i tez nie robie bez przerwy :P
Napisano 2 Lipiec 200519 l robienie low poly chaty - - - pare godzin jej texturowanie - - - wiecznosc !
Napisano 2 Lipiec 200519 l no flash no to respekcik ja to jak się za coś wezme to zanim skoncze zapominam że zaczełem;)
Napisano 3 Lipiec 200519 l Autor heh ale to naprawde jak siedze od rana do rana, wiecej schodzi na myslenie niz robienie ...a co do 9 miesiecy ani C - mnie by szlag trafil :D jak siedzialem miesiac przy pilocie (gdziestam sie palęta na forum) to bylem zły ze tak długo zeszło
Napisano 3 Lipiec 200519 l pierwszy samochód - 3 miesiace, drugi - miesiac, trzeci- rozpocząlem i będzie okolo 1,5 tygodnia ;-). ale sporo czasu traci sie na pierdoły - siedzi sie cały wieczór nad jednym detalem, po czym stwierdza sie,ze jest do niczego i zabiera sie od początku.
Napisano 3 Lipiec 200519 l No ja swoją kuchnie robie juz 5 michów i jakoś nie pali mi sie zeby ją zkończyć. Ale ciągły modeling to by krocej wyszło.
Napisano 3 Lipiec 200519 l Ja domek jednorodzinny z detalami robie bez textur ok. 8 godzin, texturowanie i dobieranie map od 2 do 6 godzin. Motocykl robiłem chyba z miesiąc, tyle że modeling to ok tygodnia. Wszystko zależy od wprawy. Jak sie robi coś pierwszy raz to zawsze sie wlecze.
Napisano 3 Lipiec 200519 l No.. mi zazwyczaj długo idzie. Ostatnio samochód zrobiłem w 3 tygodnie, to i tak szybko, bo to było zlecenie i spieszyłem się, być może udałoby mi się w nieco krótszym czasie teraz, kiedy są wakacje i mam więcej czasu tak "na raz".
Napisano 14 Lipiec 200519 l to zalezy od tego czy mam wene :P np. lambo robie juz chyba od lutego(stamtad mam najstarszego sejwa :P), ale na usprawiedliwieniue dodam ze sa w tym paro miesieczne przerwy. ale za to felge do niego robilem 1 dzien z czego 3\4 zastanawialem sie jak cos zrobic aby bylo rowno(ech matematyka.... :)) :P
Napisano 14 Lipiec 200519 l hmmm jesli moge to temat troche bez sensu:)(bez obrazy) gdyz!! zalezy na co jest ten project jesli dla siebie to zawsze dluuugo a jesli na zlecenie to chyba jest ustalony czas!!:)i to tez zalezy ile sie robi dziennie przeciez samochod mozna zrobic w 3dni!! tyle ze robiac nawet kilkanascie godzin dziennie ale mozna tez 1rok gdy sie robi kiedy sie chce ale dobra jesli chodzi o mnie to dla siebie (narazie nikt moich uslug nie chce;D) to enzo-od pazdziernika 2004, carrera od stycznia 2005 clio v6 robilem z 1miesiac no i to tyle odemnie!! pozdro