Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

ave

ostatnio zastanawialem sie czy czas jaki poswiecam na zrobienie obiektow jest stosunkowo długi czy krótki

- ile mniej wiecej schodzi wam na poszczegolne projekty?

moze podalibyscie jakies przyklady :)

z mojej strony tak to wyglada

postac med/ hi poly z texturowaniem schodzi mi 3-5 dni

domek z texturowaniem i pierdołami dookoła 3 dni

wnetrze z texturowaniem 3 dni

i to jak sie spiesze heh

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a ja jestem taka szybka że aż strach pomyśleć

szachy na szynach mi zajęły jedyne 9 mieśięcy, a baba jaga 4. na moje usprawiedliwienie dodam że nie modeluję bez przerwy.

Napisano

Ja swój projekt za to robie juz ponad 2 lata ! :D i tez nie robie bez przerwy :P

Napisano
  • Autor

heh ale to naprawde jak siedze od rana do rana, wiecej schodzi na myslenie niz robienie ...a co do 9 miesiecy ani C - mnie by szlag trafil :D jak siedzialem miesiac przy pilocie (gdziestam sie palęta na forum) to bylem zły ze tak długo zeszło

Napisano

pierwszy samochód - 3 miesiace, drugi - miesiac, trzeci- rozpocząlem i będzie okolo 1,5 tygodnia ;-). ale sporo czasu traci sie na pierdoły - siedzi sie cały wieczór nad jednym detalem, po czym stwierdza sie,ze jest do niczego i zabiera sie od początku.

Napisano

No ja swoją kuchnie robie juz 5 michów i jakoś nie pali mi sie zeby ją zkończyć.

Ale ciągły modeling to by krocej wyszło.

Napisano

Ja domek jednorodzinny z detalami robie bez textur ok. 8 godzin, texturowanie i dobieranie map od 2 do 6 godzin. Motocykl robiłem chyba z miesiąc, tyle że modeling to ok tygodnia. Wszystko zależy od wprawy. Jak sie robi coś pierwszy raz to zawsze sie wlecze.

Napisano

No.. mi zazwyczaj długo idzie. Ostatnio samochód zrobiłem w 3 tygodnie, to i tak szybko, bo to było zlecenie i spieszyłem się, być może udałoby mi się w nieco krótszym czasie teraz, kiedy są wakacje i mam więcej czasu tak "na raz".

Napisano

to zalezy od tego czy mam wene :P np. lambo robie juz chyba od lutego(stamtad mam najstarszego sejwa :P), ale na usprawiedliwieniue dodam ze sa w tym paro miesieczne przerwy. ale za to felge do niego robilem 1 dzien z czego 3\4 zastanawialem sie jak cos zrobic aby bylo rowno(ech matematyka.... :)) :P

Napisano

hmmm jesli moge to temat troche bez sensu:)(bez obrazy)

gdyz!! zalezy na co jest ten project jesli dla siebie to zawsze dluuugo a jesli na zlecenie to chyba jest ustalony czas!!:)i to tez zalezy ile sie robi dziennie przeciez samochod mozna zrobic w 3dni!! tyle ze robiac nawet kilkanascie godzin dziennie ale mozna tez 1rok gdy sie robi kiedy sie chce

ale dobra jesli chodzi o mnie to dla siebie (narazie nikt moich uslug nie chce;D)

to enzo-od pazdziernika 2004, carrera od stycznia 2005 clio v6 robilem z 1miesiac

no i to tyle odemnie!!

pozdro