flesz_gordon Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 ave ostatnio zastanawialem sie czy czas jaki poswiecam na zrobienie obiektow jest stosunkowo długi czy krótki - ile mniej wiecej schodzi wam na poszczegolne projekty? moze podalibyscie jakies przyklady :) z mojej strony tak to wyglada postac med/ hi poly z texturowaniem schodzi mi 3-5 dni domek z texturowaniem i pierdołami dookoła 3 dni wnetrze z texturowaniem 3 dni i to jak sie spiesze heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 a ja jestem taka szybka że aż strach pomyśleć szachy na szynach mi zajęły jedyne 9 mieśięcy, a baba jaga 4. na moje usprawiedliwienie dodam że nie modeluję bez przerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 Ja swój projekt za to robie juz ponad 2 lata ! :D i tez nie robie bez przerwy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 robienie low poly chaty - - - pare godzin jej texturowanie - - - wiecznosc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 no flash no to respekcik ja to jak się za coś wezme to zanim skoncze zapominam że zaczełem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2005 heh ale to naprawde jak siedze od rana do rana, wiecej schodzi na myslenie niz robienie ...a co do 9 miesiecy ani C - mnie by szlag trafil :D jak siedzialem miesiac przy pilocie (gdziestam sie palęta na forum) to bylem zły ze tak długo zeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 pierwszy samochód - 3 miesiace, drugi - miesiac, trzeci- rozpocząlem i będzie okolo 1,5 tygodnia ;-). ale sporo czasu traci sie na pierdoły - siedzi sie cały wieczór nad jednym detalem, po czym stwierdza sie,ze jest do niczego i zabiera sie od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 No ja swoją kuchnie robie juz 5 michów i jakoś nie pali mi sie zeby ją zkończyć. Ale ciągły modeling to by krocej wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 Ja domek jednorodzinny z detalami robie bez textur ok. 8 godzin, texturowanie i dobieranie map od 2 do 6 godzin. Motocykl robiłem chyba z miesiąc, tyle że modeling to ok tygodnia. Wszystko zależy od wprawy. Jak sie robi coś pierwszy raz to zawsze sie wlecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 No.. mi zazwyczaj długo idzie. Ostatnio samochód zrobiłem w 3 tygodnie, to i tak szybko, bo to było zlecenie i spieszyłem się, być może udałoby mi się w nieco krótszym czasie teraz, kiedy są wakacje i mam więcej czasu tak "na raz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 to zalezy od tego czy mam wene :P np. lambo robie juz chyba od lutego(stamtad mam najstarszego sejwa :P), ale na usprawiedliwieniue dodam ze sa w tym paro miesieczne przerwy. ale za to felge do niego robilem 1 dzien z czego 3\4 zastanawialem sie jak cos zrobic aby bylo rowno(ech matematyka.... :)) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 hmmm jesli moge to temat troche bez sensu:)(bez obrazy) gdyz!! zalezy na co jest ten project jesli dla siebie to zawsze dluuugo a jesli na zlecenie to chyba jest ustalony czas!!:)i to tez zalezy ile sie robi dziennie przeciez samochod mozna zrobic w 3dni!! tyle ze robiac nawet kilkanascie godzin dziennie ale mozna tez 1rok gdy sie robi kiedy sie chce ale dobra jesli chodzi o mnie to dla siebie (narazie nikt moich uslug nie chce;D) to enzo-od pazdziernika 2004, carrera od stycznia 2005 clio v6 robilem z 1miesiac no i to tyle odemnie!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi