Gość szymoonek Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 mam prosbe...czy ktos by mi mogl doradzic co mozna tu jeszcze dodac?? bo pomysly mi sie wyczerpaly...
MOTHMAN Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 A co to docelowo ma być :] i co oznacza ten napis z robaczków ? Kojarzy mi sie ze znaczkiem BMW choć obróconym.
kozioo Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 Brakuje efektów lens flare. I kilku filtrów. Kilkunastu? btw, w jezyku polskim istnieją przypadki. Nie to zebym sie czepiał, ale warto o nich pamiętac ;)
BeLiAL Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 Czego brakuje to nie mam pojęcia, wiem tyle, że rozmycie twarzy jest przesadzone (jeszcze na miniaturce wyglądało na znośne, ale po powiększeniu, no cóż... Literki (jak mniemam znaczące coś więcej niż sajgonki w języku twórców) powinny być jednobarwne, bardziej ostre (jakoś tak minimalne rozmyte brzegi tu nie pasują, podobnie jak niepotrzenbe refleksy imho). No i te oczy :confused:
Pablonardo Napisano 22 Lipiec 2005 Napisano 22 Lipiec 2005 te oczy żeczywiście nie są zapecjalne:/ wyglądają jakbyśoblepił je watą...zrób coś z tym , początki zawsze sątródne ale weźpod uwagę każdą radę, bo tu jest naprawdę dużo profesjonalistów i naprawde warto ich posłuchać
Vorek Napisano 22 Lipiec 2005 Napisano 22 Lipiec 2005 Brakuje tylko miecza, odrobiny zarostu i będzie William Wallace jak żywy :D A tak serio to trochę kolorki źle dobrane i tak jak koledzy piszą, brakuje kontrastu, zbyt rozmyte to wszystko. Napisz może co ma przedstawiać Twoje praca bo jakoś ine mogę się dopatrzyć ogólnej koncepcji. Pozdrawiam
Gość szymoonek Napisano 24 Lipiec 2005 Napisano 24 Lipiec 2005 za duży blur, za mała rozdziała. no tak....widze ze rzeczywiscie za duzy blur zrobilem....to lepiej zrobic z lekkim blurem czy wogole bez blura??... a z ta "rozdziałą' to o co chodzi?? o te kolory na twarzy??
arturros Napisano 29 Lipiec 2005 Napisano 29 Lipiec 2005 rozdziałke czyli rozdzielczosc. czyli wielkosc obrazka;) a co do kolorow to wydaje mi sie ze jest okej. ale ja sie nie znam :D pozdro.
-Pa6L0- Napisano 29 Lipiec 2005 Napisano 29 Lipiec 2005 mi brakuje ostrości..jej usta powinny być soczyste i zucac sie w oczy a na skórze powinny być widoczne jej pory zakryte mejkupem(jakoś tak się pisze)
SCORPI Napisano 29 Lipiec 2005 Napisano 29 Lipiec 2005 Niech w oczach odbija sie otoczenie.. usuń może jakoś czerń z tego obrazka
Tomasz S. Kruk Napisano 29 Lipiec 2005 Napisano 29 Lipiec 2005 porzuć project, a jeśli Ci bardzo na nim zależy to hmm...
mkk3a Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 nie podoba mi się filtr folii na oczach - od razu widac ze photoshop
GrafMax Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 dodać?! człowieku, tutaj trzeba sporo odjąć ;) efektów narypałeś aż gały od patrzenia bolą! i po co to wszystko? nie daj się wpędzić w wir photoshopowych efektów, bo bedziesz stracony. Najlepiej w ogóle ich nie używać, wiekszość nie jest do niczego potrzebna. I zanim weźmiesz się za robienie jakiejkolwiek 'grafiki', to zastanów się co chcesz pokazac i o co Ci chodzi, bo tutaj pokazałeś ze nie bardzo wiesz o co....
Rekomendowane odpowiedzi