szymoonek Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 mam prosbe...czy ktos by mi mogl doradzic co mozna tu jeszcze dodac?? bo pomysly mi sie wyczerpaly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOTHMAN Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 A co to docelowo ma być :] i co oznacza ten napis z robaczków ? Kojarzy mi sie ze znaczkiem BMW choć obróconym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozioo Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Brakuje efektów lens flare. I kilku filtrów. Kilkunastu? btw, w jezyku polskim istnieją przypadki. Nie to zebym sie czepiał, ale warto o nich pamiętac ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeLiAL Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Czego brakuje to nie mam pojęcia, wiem tyle, że rozmycie twarzy jest przesadzone (jeszcze na miniaturce wyglądało na znośne, ale po powiększeniu, no cóż... Literki (jak mniemam znaczące coś więcej niż sajgonki w języku twórców) powinny być jednobarwne, bardziej ostre (jakoś tak minimalne rozmyte brzegi tu nie pasują, podobnie jak niepotrzenbe refleksy imho). No i te oczy :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablonardo Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 te oczy żeczywiście nie są zapecjalne:/ wyglądają jakbyśoblepił je watą...zrób coś z tym , początki zawsze sątródne ale weźpod uwagę każdą radę, bo tu jest naprawdę dużo profesjonalistów i naprawde warto ich posłuchać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorek Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Brakuje tylko miecza, odrobiny zarostu i będzie William Wallace jak żywy :D A tak serio to trochę kolorki źle dobrane i tak jak koledzy piszą, brakuje kontrastu, zbyt rozmyte to wszystko. Napisz może co ma przedstawiać Twoje praca bo jakoś ine mogę się dopatrzyć ogólnej koncepcji. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hindus Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 za duży blur, za mała rozdziała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymoonek Posted July 24, 2005 Author Share Posted July 24, 2005 za duży blur, za mała rozdziała. no tak....widze ze rzeczywiscie za duzy blur zrobilem....to lepiej zrobic z lekkim blurem czy wogole bez blura??... a z ta "rozdziałą' to o co chodzi?? o te kolory na twarzy?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturros Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 rozdziałke czyli rozdzielczosc. czyli wielkosc obrazka;) a co do kolorow to wydaje mi sie ze jest okej. ale ja sie nie znam :D pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Pa6L0- Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 mi brakuje ostrości..jej usta powinny być soczyste i zucac sie w oczy a na skórze powinny być widoczne jej pory zakryte mejkupem(jakoś tak się pisze) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCORPI Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Niech w oczach odbija sie otoczenie.. usuń może jakoś czerń z tego obrazka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz S. Kruk Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 porzuć project, a jeśli Ci bardzo na nim zależy to hmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk3a Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 nie podoba mi się filtr folii na oczach - od razu widac ze photoshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrafMax Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 dodać?! człowieku, tutaj trzeba sporo odjąć ;) efektów narypałeś aż gały od patrzenia bolą! i po co to wszystko? nie daj się wpędzić w wir photoshopowych efektów, bo bedziesz stracony. Najlepiej w ogóle ich nie używać, wiekszość nie jest do niczego potrzebna. I zanim weźmiesz się za robienie jakiejkolwiek 'grafiki', to zastanów się co chcesz pokazac i o co Ci chodzi, bo tutaj pokazałeś ze nie bardzo wiesz o co.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts