Napisano 14 Czerwiec 200321 l Witka. Zniose wszystko, twardy jestem :D Taki sobie przechodniak, klateczka, korytarz (pewnie niedługo się zawali :D)
Napisano 14 Czerwiec 200321 l Chyle czoła..... Brawa dla ciebie. Za pomysł, umiejętności i wytrwałość....
Napisano 14 Czerwiec 200321 l Autor Już Ci dziękowałem , ale jescze raz to zrobie, DZIĘKI za pomoc. A ty jak byś zrobił te światełka.?:D
Napisano 14 Czerwiec 200321 l Perfeccto, niezły pomysł i jeszcze lepsze wykonanie !! Hmmmmm przypomina mi się moje picie na takiej klatce [piwo] [rotfl2] Jeszcze raz brawo, a może dorobisz tam jakiegoś pijaczka ??
Napisano 15 Czerwiec 200321 l Troche dziwnie ten obrazek oswietlony. okna niby pozaslaniane a na calej klatce jasno jak na dworze. [lol2]
Napisano 15 Czerwiec 200321 l Autor Chcialem zrobić ciemniej ale cos się pieprzy albo FR , albo te volumelight. k..a, już szlak mnie trafia. [piwo]
Napisano 15 Czerwiec 200321 l jak juz to szlag, bo szlak nie moze cie trafic :))) tylko ty mozesz trafic na szlak [lol]
Napisano 16 Czerwiec 200321 l no swietnie to wyglada! mogloby byc troche ciemniej - bylby lepszy klimat ale i tak jest super :)
Napisano 16 Czerwiec 200321 l swietny renderek ale dodalbym troche wiecej kurzy i brudu (o mroku juz wspomniano) modelewowanie jest zaje..ste
Napisano 20 Czerwiec 200321 l Autor No miałem troszke czasu, i wyszło to, troszke pociemniłem i wiecej tego kurzu. Chyba może być. [piwo]
Napisano 20 Czerwiec 200321 l SPoko sledzilem prace caly czas w WIP-ie i byla ok fotorealizm 1 klasa wytrwalos masz przyszlosc tak dalej co nastepne planujesz?? :)
Napisano 20 Czerwiec 200321 l Autor Chce zrobić taką wielką halę z dużymi oknami, jakieś drabiny, kable zwisające, wiadra może jakieś rusztowanie. Dzięki że Ci się podoba. [piwo]
Napisano 20 Czerwiec 200321 l Praca jest swietna, sledzilem Wipa. Co w takim razie jest zle? Ano to ze jak sie na nia patrzy to wlasciwie nie wiadomo gdzie zawiesic wzrok. Wystarczy jakas rozwalona skrzynia o cieplym kolorze blisko srodka kadru. Powinno rozwiazac problem:)
Napisano 21 Czerwiec 200321 l Hehe...to twoja klatka schodowa ??:):):) Dobra teraz na serio. Pracka dopracowana, ale jeszcze czegoś mi brakuje (czego ??...sprawdź jak to jest rzeczywiście na tych schodach [lol2][lol2][lol2]). Dodaj jeszcze coś (np. stare puszki po piwie :) )... albo zmień ( np. te butelki...jest ich tam za dużo !! Możesz parę pousuwać, albo chociaż pozmieniać kolory) Pozdro
Napisano 21 Czerwiec 200321 l Autor Dzięki chlopaki, jak znajde troszke czasu, to coś dodam, cos ujmę (no rzeczywiscie inny kolor butelek i juz inaczej) [piwo]
Napisano 23 Czerwiec 200321 l Ja jedynie mogę podpowiedzieć, że użycie koloru mogłoby być ciut lepsze. Bo w sumie pracka jest czarno-baiła z akcentami zielonych putelek i grafitti na pierwszym planie... może nie do końca szczęśliwie to wypadło :) Ale pradcka jest poza tym git!
Napisano 23 Czerwiec 200321 l cos ty blackmen oszalal zmien avatara ale juz!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: BTW. Fajna pracka.... PS.Sorki za to do blackmana ale o kolo 2 albo 3 w nocy mial avatara wielkosc cos okolo 900 na 700.....i troszke to glupio wygladalo POZDRO:]:]
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor oooo bardzo mi miło szefie (moderatorze) że i ty zapostowałeś btw, co mogłoby zmienić , żeby była bardziej realistyczna. No i wszystkim też dziękuje za komentarze. [piwo]
Napisano 25 Czerwiec 200321 l OK. Na początek oświetlenie. Abyś dobrze je widział wywal wszystkie tekstury. Teraz jeśli nie chcesz się bawić photonami to myśl jakby się światło odbijało od ścian i ustawiaj kolejne spoty. Metoda prób i błędów. Pobaw się też ich kolorkami. Teraz to tak kaszowato. Szaro wszędzie, ani światła ani cieni... To na początek. Potem porobimy tekstury ;)
Napisano 26 Czerwiec 200321 l Autor Ale ja nie chciałemuzyskać takiego efektu Pablo, ale dzięki. Miało byc szaro, ciemno. Poćwicze z tym oswietleniem Gotham. Dzięki [piwo]
Napisano 29 Lipiec 200321 l Autor Witka. Jestem w trakcie urlopu, na jeden dzien wpadłem do domku i zrobiłem te fotelik. Może być? [piwo]
Napisano 30 Lipiec 200321 l nooo jest na czym zawiesic wzrok jak to ktos tam wyzej pisal:) mi sie ta pracka podoba hmm a moze jak juz to taka rudera to bys w jakims miejscu schody urwal :)
Napisano 22 Sierpień 200321 l Autor Dzzzieeeń Dobry bardzo. Miałem troszke czasu i wyszło to. Już nie będę nic zmieniał. Kończę z tym [jupi] Może być [piwo]
Napisano 26 Sierpień 200321 l no zaszalałeś :) jest fajno:D Niech zatem tak zostanie... bierz się za kolejne dzieło...:P pozdro